Ontdek onze producenten

Zij vormen het hart van onze producten en zijn de essentie van ons merk: onze producenten.
Passioneel, begaafd en begiftigd met een ongeëvenaarde knowhow, ontdek de verhalen van onze verschillende producenten.

Pascale Cherubin - Producent immortelle bloemen

Stephan Francisci

"Ik was de eerste die de immortelle bloem op Corsica kweekte - hoewel het een wereld was die ik niet kende. En dan op een dag, zonder het te beseffen, lukt het je om ervan te leven! Er zijn mensen die hun droom nooit verwezenlijken en ik ben er trots op dat ik erin geslaagd ben de mijne uit te laten komen."

Producent en distilleerder van immortelle
Prunelli di Fiumorbo, Corsica
ONTDEKKEN
Catherine Sanci - Producent immortelle

Catherine Sanci

"Het is wanneer de passie sterker is dat je door al die tegenslagen heen komt. Ik heb vandaag de dag de distillatie onder de knie en heb nog steeds de wens om planten te ontdekken die ik niet ken. Voorbij de droom: het is een groot avontuur dat elke dag verder gaat!"

Producent van immortelle bloemen
Corsica
ONTDEKKEN
Stephan Francisci - Producent immortelle

Pascale Cherubin

"Het leven is gemaakt van kansen en zij zijn wat ons leiden! Dankzij deze omstandigheden teel ik nu 7 hectare immortelle bloemen. Deze grootte van de boerderij past bij de balans van mijn gezinsleven. De onsterfelijke bloem geeft ritme aan ons leven en we leven er elke dag mee."

Producent van immortelle bloemen
Ghisonaccia, Corsica
ONTDEKKEN

Philippe & Magalie Mary

"Onze projecten met L'OCCITANE zijn de afgelopen twee jaar geïntensiveerd. We passen ons aan en proberen het ook graag! L'OCCITANE vraagt ons om meer groeiproeven en nieuwe plantages te doen, met extractieproeven voor onderzoek en ontwikkeling, dus we zijn aan het testen!"

Producenten Verbena
Jouques, Bouches-du-Rhônes
ONTDEKKEN

Michaël Comte

"Als kind hielp ik mijn vader met het snijden van het jeneverbeshout om wijnstokken te maken. Mijn grootvader gebruikte dit hout ook om pennen voor zijn schapen te maken. Onze essentiële olie wordt nu gebruikt bij de vervaardiging van cosmetica voor de L'OCCITANE-lijn voor mannen."

Cade hout verwerker
Sud de l'Ardèche, France
ONTDEKKEN

Jean-Pierre Jaubert

"Wat ik leuk vind aan de amandel is dat mijn ouders en grootouders hem al gekweekt hebben. Dankzij mijn boerderij blijf ik in hun voetsporen treden en bestendig ik deze traditie die ik heb geërfd en die ik op mijn beurt wil doorgeven."

Producent amandel
Plateau de Valensole, Alpes-de-Haute-Provence
ONTDEKKEN

Onze collecties

L'OCCITANE biedt je hoogwaardige huidverzorgingsproducten en geuren aan, ontwikkeld volgens de principes van de fytotherapie en aromatherapie.elke collectie heeft zijn eigen wereld: ontdek nu welke jouw nieuwe favoriet zal worden.

ONTDEKKEN

Onze ingrediënten

Bij L'OCCITANE besteden we bijzondere aandacht aan de samenstelling van onze producten om het gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een duurzame aanvoer te garanderen. Ontdek de natuurlijke ingrediënten die onze producten zo uniek maken.

ONTDEKKEN