Onze back-to-school aanbiedingen

Probeer onze nieuwigheden uit !

Rijk aan Immortelle bloemen, ontdek onze Immortelle Reset Olie-in-Serum alsook onze drie nieuwe gezichtsverzorgingen bij aankoop vanaf €15,-.

CODE : PRECIEUX19
Ik wil het

Je tasje voor €10,-!

Laat je verleiden door onze Cherry Blossom geur en word verliefd op dit tasje voor €10,- bij aankoop vanaf €40,-*! Alles wat je nodig hebt: handcrème, douchegel, bodylotion en geparfumeerde zeep!

CODE : FLEUR19
Ik wil het

Ontdek onze favoriet!

Immortelle Reset Serum 5 ml gratis bij aankoop van een gezichtscrème.

CODE : RESET19
Ik wil het

Een leuke eerste schooldag!

DE ESSENTIALS VOOR BACK-TO-SCHOOL GRATIS!

Beschadigde haren, zonnebrand... De vakantie betekent niet altijd rust voor je lichaam! Het tasje met mini's is nu GRATIS bij aankoop vanaf €70,- om zorg te dragen voor jezelf van kop tot teen.

IK WIL HET

Ontdek de nieuwe samenwerking L'Occitane x Balzac Paris

Hello Beauty !

Geniet van een eco-bewuste giftset L'Occitane x Balzac Paris GRATIS bij aankoop vanaf €29,-* op onze site of in de boetiek.Code : BALZAC19

 

Ontdek

Onze Precious nieuwigheden verrijkt met een dynamisch complex van hyaluronzuur

De Grand Cru van L'Occitane

Ontdek de Limited Edition Immortelle DIVINE Crème ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de Divine Crème. De oogst van de Immortelle bloemen werd uitsluitend gemaakt tijdens de zonnewende op 21 juni, wanneer de zon op haar hoogste punt staat.

Ontdek onze giftsets

Vind jouw favoriet in Limited Edition

Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum

De Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum met innovatieve textuur die drie krachtige ingrediënten combineert, is terug in Limited Edition met een 50ml formaat.

Ik wil het (opnieuw)

De natuur als inspiratiebron

Een duurzame voorziening

L'OCCITANE werkt rechtstreeks met 130 Franse landbouwers en 10 000 plukkers - op de Immortelle velden in Corsica en de Lavendel velden in de Provence - zodat we steeds de kwaliteit van onze ingrediënten kunnen verzekeren alsook de duurzame voorziening ervan.

Meer weten