Collectie
Verbena

Onze iconische L'OCCITANE collectie, 100% biologisch.

Ontdek onze 2 nieuwe Verbena Limited Editions van de zomer!

Onze uitbundige Verbena!

Voor deze zomer vroegen we Ayumi Takahasi, de beroemde illustrator, om onze favoriete collectie her uit te vinden voor een zomer vol kleur!

ONTDEK DE COLLECTIE
BEKIJK MEER

Onze 3 nieuwigheden voor de zomer!

Verbena Deodorant Balsem | L'OCCITANE
  • Nieuw
  • Limited Edition
16,50 €
Kopen

Onze collectie krijgt een make-over!

Maak kennis met Ayumi Takahashi

De internationale Japanse kunstenaar Ayumi Takahashi heeft, geïnspireerd door de wonderen der natuur, een kleurrijk, energiek en sprankelend ontwerp voorgesteld om een grafische, speelse en verfrissende limited edition te creëren!

Kom en ontdek haar wereld en haar kleurrijke illustraties!

Ontdek ook onze limited edition Verbena Munt!

Verbena

Permanente Collectie

Dit iconische assortiment, dat in 1981 werd gecreëerd, wordt zeer gewaardeerd om zijn verschillende eigenschappen: verbena heeft een echte energetische kracht op lichaam en geest. Het verstevigt de huid terwijl het je ontspant met zijn frisse en subtiele geur.

Onze iconische Verbena Eau de Toilette

De Verbena Eau de Toilette, verrijkt met <b>biologisch Verbena-extract uit de Provence</b>, combineert verfrissende noten van citroen en sinaasappel met royale noten van Verbena.

10 /10 (2)

52,00 €

Kopen
Ontdek ook de andere producten uit deze collectie

Onze Verbena Citrus Eau de Toilette

Deze fruitige en sprankelende Eau de Toilette, verrijkt met extract van biologische Verbena uit de Provence, combineert de royale tonen van Verbena met de frissere en meer sprankelende tonen van citrusvruchten zoals citroen, grapefruit en sinaasappel. Het verkwikt en kalmeert de geest terwijl het je huid parfumeert.

7 /10 (5)

52,00 €

Kopen
Ontdek ook de andere producten

L'OCCITANE zet zich in

Verbena
zeldzaam en waardevol

Bij L'OCCITANE gebruiken we een verbena van 100% biologische landbouw. Sinds 2018 financieren we een ecologisch engineeringprogramma om de biodiversiteit te beschermen en een steeds duurzamere landbouw te ontwikkelen.

MEER WETEN

Onze producenten
maak kennis met Philippe en Magalie

De verbena-kweek is zeer veeleisend wat betreft de zorg. Het is dus een beetje achteruitgegaan in de Provence om plaats te maken voor meer winstgevende gewassen. L'OCCITANE wilde de kleine traditionele Provençaalse producenten ondersteunen. De Verbena die wij gebruiken is uitsluitend biologisch en wordt geteeld op de site van Sainte Victoire.

MEER WETEN