EEN INSPIRERENDE SCHOONHEID

Bij L'OCCITANE schenken wij de beste van de Provence voor een unieke en stralende schoonheid. Dagelijks zetten wij ons in om de schoonheid van de natuur te behouden.

Er was eens…

L'Occitane is een verhaal van passie. Olivier Baussan destileerde op 23 jarige leeftijd de essentiële olie van rozemarijn met zijn oude alambic en zijn kennis van natuur. Met zijn busje ging hij ze vervolgens op de locale Provençaalse markten verkopen. Zo begon het avontuur van L'OCCITANE.

Onderzoek en innovatie

De natuur onthult dagelijks haar geheimen. Bij L'OCCITANE proberen wij iedere dag de verborgen schatten van de natuur te onthullen dankzij onze onderzoekslaboratoria door de creatie van natuurlijke cosmetica. Onze fabriek in Manosque onthult onze expertise geïnspireerd door de natuur.
Ontdek

VOOR EEN SOLIDAIRE WERELD

Sinds haar oprichting zet L'OCCITANE zich in voor doelen die haar dierbaar zijn. Hulp aan mensen met een visuele afwijking en de economische emancipatie van vrouwen in Burkina Faso zijn twee engagementen die ons nauw aan het hart liggen. In 2006 werd de L'OCCITANE Fondation opgericht om die wens nog een stap verder te brengen, zoals hulp bieden bij de reconstructie van Noord Japan na de tsunami van 2011.

SPA L’OCCITANE

VOOR EEN ZINTUIGELIJKE REIS

De SPA is een natuurlijk uitbreiding van het merk L'OCCITANE. Wij combineren de iconische Mediterrane ingrediënten met traditionele massagetechnieken uit de hele wereld. Ons internationale netwerk bestaat vandaag uit 90 vestigingen, gaande van SPA hoeken in onze boetieks tot de beroemde "L'OCCITANE SPA" in Couvent des Minimes, een 5* hotel in het zuiden van Frankrijk.
Ontdek