Voor ieder een parfum

Vind haar parfum

Opzoek naar een nieuwe parfum?

Hout, bruisend, citrus, waterig... Ieder parfum heeft een unieke geur en transformeert uw ritueel in uw persoonlijke touch. Laat u transporteren in het universum van de Provence en vind de parfum die bij u past.

Eau de Parfum Terre de Lumière

De genieter

In hart en nieren, geniet ze van elk moment van het leven en bewondert ze de schoonheid die voor haar ogen staat. Nieuwsgierig en vrijgevig, overweegt zij de stralen van de zon die de hemel en de aarde bij het ochtendgloren verbrandt en één wordt met de lichtende gratie van dit Gouden Uur.

Ze zal in de ban raken van Eau de Parfum Terre de Lumière, een verslavende en contrasterende signatuur die wordt gecreëerd door een verrassende fusie van angstaanjagende hebzucht en aromatische frisheid.

Eau de Parfum Terre de Lumière
Néroli en Orchidée

De elegantie

Vrouwelijk, romantisch, verrassende vrouw, ze kan de Néroli & Orchidée eau de toilette niet weerstaan. Een en minine, romantique et captivante, elle ne peut résister à l'Eau de Toilette Néroli & Orchidée. Echte ode aan een diep bewegende vrouwelijkheid, deze geur schrijft de ontmoeting tussen zoete Neroli en de wellustige Orchidee.

Een veelzijdige geur, op zijn beurt onschuldig, romantisch en vleselijk.
Néroli & Orchidée Eau de Toilette
Eau de Toilette Verbena

De bruisende

Stralend en gedurfd brengt ze de geest van zonnige dagen met zich mee. Vergezeld van een onberispelijk goed humeur en een glimlach op haar gezicht, belandt ze in de Eau de Toilette Verbena.

Een lichtgevende compositie, waarbij de citroenachtige frisheid die lichaam en geest wakker maakt, wordt gesublimeerd met een genereus hart van Verbena

Verbena Eau de Toilette
Terre de Lumière L'Eau

De gevoelige

Sierlijk, sereen, stralend ... Op zoek naar een zachte en bedwelmende geur, wordt dit weerspiegeld in de nieuwe Eau de Toilette Terre de Lumière L'Eau.

De bloemrijke en kristalachtige tonen van deze eau de toilette brengen je naar de Provence: een perfecte harmonie tussen de bloei van een bloemenhart en de zoetheid van de dageraad
Eau de Toilette Terre de Lumière L'Eau
Cherry Blossom Eau de Toilette

De onschuldige

Geliefd voor haar vriendelijkheid en gevoeligheid, is ze oplettend met de mensen om haar heen. Ze overweegt het ritme van de seizoenen om te bloeien bij de komst van de lente.

De Cherry Blossom Eau de Toilette echoot het: de bloemige, fruitige geur transporteert het naar de heuvels van Zuid-Frankrijk, in het hart van kersenboomgaarden met een frisse en delicate geur.

Cherry Blossom Eau de Toilette
Arlésienne Eau de Toilette

De ongrijpbare

Afwisselend gedurfd en zachtaardig, sensueel en onstuimig viert ze haar unieke en assertieve persoonlijkheid dankzij de Eau de Toilette Arlésienne. Een betoverend bloemenboeket, deze veelzijdige geur belichaamt het vrije en verzekerde temperament van Zuid-Frankrijk.

Voor een ontmoeting tussen de elegantie van een fluwelen roos en het mysterie van een onweerstaanbare viooltje, gedrapeerd met een pittige sluier van saffraan.
Arlésienne Eau de Toilette
Pivoine Flora Eau de Toilette

De Beauty Lover

Zoet en vrouwelijk, haar duizend-kleurige look verblindt zich met haar schoonheid. Met de unieke vrijgevigheid en de liefde die ze in de lente draagt, kan ze alleen maar kraken voor Eau de Toilette Peony Flora.

Het parfum van deze vrouw roept een pioenroos op, een bloem die een symbool van schoonheid is geworden en dit kortstondige moment vastlegt waarin alles verandert.

Pivoine Flora Eau de Toilette
Roses et Reines

De romantische

Elegant, vrouwelijk en authentiek, haar temperament onthult soms haar idealistische aard. Ze gelooft in absolute liefde en wordt erkend in de florale en hebzuchtige intensiteit van Eau de Toilette Rose.

In dit bloemenverhaal dat de koningin van bloemen viert, wordt de roos versterkt door tonen van roze peper, lychee en framboos en eindigt met tonen van patchouli en witte musk
Rose Eau de Toilette
Lavender Eau de Cologne

De Sereniteit

Dromerig en dichter in hart en nieren dompelt ze zichzelf onder in geesten door betoverende elegantie. Zijn aanwezigheid nodigt uit tot ontspanning, en onthult een warmte die doet denken aan de zonnige dagen van een Provençaalse zomer.

Het wordt gesublimeerd door Lavender Eau de Cologne. Een ware hymne tegen de zomer, het beeldt de helderheid van de Haute-Provence in door een frisse, lichte en rustgevende geur.
Lavender Eau de Cologne
Eau de Toilette Green Tea

De sportieve

Ze beschrijft zichzelf als nieuwsgierig, avontuurlijk en levendig. Zeer energiek, wordt haar bruisende persoonlijkheid gevangen in de Eau de Toilette Groene Thee, die haar geurende gebaar wordt na de sport of op elk moment van de dag voor een gevoel van frisheid.

De sprankelende tonen van citrus onthullen een hart van revitaliserende frisheid.

Green Tea Eau de Toilette

Ontdek alle parfums voor vrouwen