Quelle crème visage choisir ? | L'OCCITANE

Welke gezichtscrème past het best bij je?

Elke huid heeft andere behoeften: je leeftijd, je manier van leven en de omgeving hebben invloed op de stevigheid en de soepelheid van je huid en het verschijnen van verouderingsverschijnselen (rimpels, lachrimpeltjes, wallen ...). Ontdek nu welke dagcrème van l'OCCITANE het best overeenkomt met de specifieke behoeften van jouw huid.

VOOR EEN HUID DIE JONGER LIJKT

Crème Harmonie| L'OCCITANE

Divine Crème

Divine Crème corrigeert alle verouderingsverschijnselen: rimpels, lachrimpeltjes, elasticiteit van de huid ...

Deze romige crème die door 5 octrooien beschermd wordt, bezit de uitzonderlijke eigenschappen tegen veroudering van Immortelle, de bloem die nooit verlept, en zorgt ervoor dat je huid comfortabel aanvoelt en jeugdig straalt..

Ontdek de Divine collectie
Crème Précieuse | L'OCCITANE

Precipus Crème

Precious Crème bestrijdt de eerste verouderingsverschijnselen dankzij een drievoudige werking, voor een soepele, stevige en beschermde huid.

Deze crème heeft 2 octrooien en is verrijkt met essentiële olie van Immortelle, een bloem met een ongelooflijk lange levensduur. De huid is stralender en lijkt gerevitaliseerd.

Ontdek de Precious collectie
Crème Divine | L'OCCITANE

Harmonie Crème

De Divine Harmonie crème met 6 octrooien bestrijdt verouderingsverschijnselen en verstevigt de gezichtscontour. De huid wordt zacht en stevig, rimpels lijken gladgestreken, de huid wordt weer stralend.

Deze samenstelling komt voort uit de ontmoeting tussen essentiële olie van Immortelle Millésime et Jani Rubens-algen, twee ingrediënten met uitzonderlijke herstellende eigenschappen. Het gezicht komt weer in balans..

Ontdek de Harmonie collectie

VOOR EEN PERFECT GEHYDRATEERDE HUID

Crème Karité | L'OCCITANE

SHEA LICHTE COMFORT CRÈME

De niet vette Shea Lichte Comfort Crème bevat 5% shea butter om zelfs de meest gevoelige normale tot gemengde huid te hydrateren. Shea is een ingrediënt dat bekend is om zijn hydraterende en voedende eigenschappen: de huid voelt de hele dag comfortabel aan.

DE SHEA-COLLECTIE GEZICHT BEKIJKEN
Crème Karité | L'OCCITANE

SHEA ULTRARIJKE COMFORT CRÈME

De Shea Ultrarijke Comfort Crème bevat 25% shea butter en is perfect voor de gevoelige droge en zeer droge huid, het hele jaar door en voor de gemengde huid zodra het kouder wordt. De huid wordt de hele dag beschermd. 

DE SHEA-COLLECTIE GEZICHT BEKIJKEN

VOOR EEN STRALENDE HUID

Crème Reine Blanche - L'Occitane

Reine Blanche-crème

Verzorging voor een stralende huid

De Reine Blanche crème met plantenextracten van natuurlijke herkomst en vitamine C laat de huid stralen en egaliseert hem.

De lichte textuur dringt snel in de huid door, die gehydrateerd en zacht wordt. De huid is helder en stralend.
De Reine Blanche-collectie bekijken

VOOR EEN PERFECT UITZIENDE HUID

Crème Perforatrice Pivoine | L'OCCITANE

Pivoine perfectionerende crème

De perfectionerende verzorging

Pivoine perfectionerende crème verzacht onvolkomenheden voor een fluwelige, perfecte huid.

Deze smeltende crème is verrijkt met Perfectionerend Peony-complex en hydrateert de huid zodat je er onmiddellijk stralend uitziet. Hij verkleint de poriën en strijkt lachrimpeltjes en onvolkomenheden glad. De huid is fris en ziet er perfect uit.
De Sublime Pivoine-collectie bekijken