Welke anti-aging crème kiezen?

Welke anti-aging crème kiezen?

Ontdek onze tips om op elke leeftijd een stralend gezicht te houden. Jaar na jaar verandert de huid en verliezen de cellen hun "energie". De huid heeft meer tijd nodig om te regenereren en er verschijnen tekenen van veroudering, zoals rimpels of verlies van stevigheid. Een paar kleine, simpele handelingen kunnen deze zichtbare tekenen van veroudering bestrijden. De eerste hiervan? Een verjongende verzorging aangepast aan de behoeften van je huid!

Wat is het verschil tussen antirimpelbehandeling en anti-aging behandeling?

Creme anti-rimpel of anti-aging

Terwijl de antirimpelbehandeling vooral gericht is op het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, is de anti-aging behandeling bedoeld om in te werken op alle zichtbare tekenen van veroudering (rimpels, vlekken, verlies van stevigheid).

Het kiezen voor de een of de ander hangt af van je leeftijd en de behoeften van je huid, die in de loop van de tijd veranderen.

Het uiterlijk van de huid hangt af van vele factoren: leeftijd, levensstijl, genetisch erfgoed of de externe omgeving.

Per persoon tot persoon kan de opperhuid dus verschillende eigenschappen vertonen.

20 jaar: hydratatie en glans met Pivoine Sublime crème

anti-rimpel verzorging 20 jaar
Het is rond de twintig dat de huid de eerste tekenen van veroudering kan vertonen. Hij begint meestal  dunner te worden en is gevoeliger voor Uv-straling. Als gevolg hiervan kunnen er lichte fijne lijntjes verschijnen in expressiegebieden zoals de ogen, fronslijnen, voorhoofd. Een goede hydratatie van de huid kan ook de problemen van fijne lijntjes door uitdroging verlichten.

Om de glans en jeugdigheid van je gezicht zo lang mogelijk te behouden, is het noodzakelijk om bepaalde gewoonten aan te nemen waardoor je huid 's ochtends en' s avonds perfect gehydrateerd kan worden. De Pioenroos produceert een perfector-extract, ideaal om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden. Dit laatste helpt om onregelmatigheden in textuur en teint zichtbaar te corrigeren voor een stralend en fris gezicht, alsof het gepolijst is.
ONTDEKKEN

30 jaar: de kracht van hyaluronzuur met de Immortelle Precious crème

eerste tekenen van veroudering
Als je dertig bent, ziet je huid er nog steeds net zo mooi uit, maar fijne lijntjes beginnen zich te vestigen in de kwetsbare delen van het gezicht (rond de ogen en mond, voorhoofd, nasolabiale plooien). Celvernieuwing en collageenproductie gaat nu langzamer en als gevolg daarvan wordt de huid droger en kan hij er soms dof uitzien. Door dit fenomeen kunnen er in de loop van de tijd fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Naast hydratatie moet je crème nu eigenlijk ook een efficiënte anti-rimpelwerking hebben. Immortelle, de bloem die nooit verwelkt, is ons geheime ingrediënt om de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. Onze Immortelle Precious crème is een echte stimulerende verjongende behandeling die de natuurlijke kracht van de huid om zichzelf te vernieuwen versterkt. Onze crème bevat hyaluronzuur, een molecuul dat van nature in de huid aanwezig is en waarvan de antiverouderingskracht niet meer bewezen hoeft te worden, en die zorgt voor een stevige en fluweelzachte huid.
ONTDEKKEN

40 jaar: een algehele anti-aging behandeling met Immortelle Divine crème

anti age globaal
Rond de veertig begint de huid wat te verzakken en worden rimpels meer uitgesproken. Verschillende rimpels vormen zich dan op je gezicht: fronslijnen, nasolabiale plooien, kraaienpootjes, marionetlijnen. Daarom is een algehele antiverouderingsbehandeling nodig! Denk er ook aan om de behandeling toe te passen op je decolleté, dat te vaak wordt vergeten en toch bijzonder kwetsbaar is.

Om de tekenen van veroudering op te vangen, is onze Immortelle Divine Crème ideaal. De ongekende concentratie van essentiële immortelle olie, een actief ingrediënt met een antioxiderende werking die twee keer sterker is dan vitamine E, draagt bij aan het bestrijden van de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels, gebrek aan stevigheid, glans en zelfs huidskleur. Dag na dag krijgt de huid haar elasticiteit terug en is zo beter bestand tegen agressie van buitenaf.
Ontdekken

50 jaar en boven: een uitzonderlijke anti-aging behandeling met Harmonie Divine crème

anti age anti rimpels
Vanaf de vijftig begint de huid zichtbaar te verzakken en is een slappe huid een onvermijdelijk fenomeen. Het ovaal van het gezicht is minder gedefinieerd en de huid lijkt minder veerkrachtig, "slapper". Fijne lijntjes en rimpels worden steeds dieper, vooral in de nasolabiale plooien, de fronslijnen en de hoeken van de lippen. Er kunnen ook bruine vlekken verschijnen.

Om de harmonie in het gezicht te herstellen, onderscheidt onze Divine Harmony Crème zich als een uitzonderlijke anti-aging behandeling. Hij is samengesteld uit eersteklas essentiële immortelle olie en Jania Rubens-algen met het vermogen tot eeuwige huidvernieuwing, werkt in op de textuur van de huid, de rimpels, de glans en het gezichtsvolume. Na 2 maanden* lijken de gemarkeerde rimpels gladgestreken, de huid ziet er steviger en compacter uit.

*Tevredenheidstest uitgevoerd bij 31 vrouwen.
ONTDEKKEN

Vind het juiste product voor jou:

Bekijk al onze anti-aging verzorgingen

Onze anti-aging tips: neem goede gewoontes aan!

goede gewoonten anti-aging verzorging
Om voor je huid te zorgen terwijl je de impact van de tijd erop beperkt, is het niet genoeg om alleen de beste crèmes aan te brengen, het is ook noodzakelijk om belangrijke gewoontes aan te nemen om de tonus en contouren van je gezicht te optimaliseren:
  • Bescherm jezelf altijd tegen de zon door te kiezen voor zonnebrandcrème wanneer je jezelf blootstelt
  • Drink elke dag voldoende om de huid van binnenuit te hydrateren
  • Verwijder altijd make-up en gebruik reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor jouw huidtype
  • Kies voor een gezonde levensstijl op de lange termijn en een goed dieet 
  • Gebruik dagelijks een serum voordat je je dag- en nachtcrème aanbrengt! 
  • Masseer je gezicht! Bekijk onze video van de ontspannende avondmassage, die je huid stimuleert en je gezicht steviger maakt.

Bekijk al onze beauty tips om rimpels en tekenen van de leeftijd te verminderen.

GEZICHTSVERZORGING

tip gezichtsverzorging

Vind al onze tips om je gezicht te verzorgen

Het verminderen van donkere kringen, het verzorgen van je lippen, het kiezen van een vochtinbrengende crème aangepast aan je huid, de kunst van het verwijderen van make-up... Zoveel onderwerpen rond gezichtsverzorging! L'OCCITANE helpt je de verschillende problemen te begrijpen die je kunt tegenkomen tijdens je gezichtsverzorgingsritueel en geeft je de beste tips om je huid te laten stralen!
ONTDEKKEN