anti-age verzorging - l'Occitane

Welke anti-age verzorging is het beste voor je huid?

Ontdek ons advies voor een stralende huid op iedere leeftijd. Jaar na jaar verliest de huid haar energie. Het duurt langer om de huid te herstellen en te zorgen voor stevigheid. Er zijn eenvoudige tips om de ouderdomstekenen te bestrijden. Gebruik de juiste verzorgingsproduct voor een jonge en stralende huid.

Anti-age & anti-rimpel verzorging - Precious cream - Divine cream - Peony cream - l'Occitane

Anti-age & anti-rimpel verzorging

Wat is het verschil?

De anti-rimpel verzorging is voornamelijk bedoeld voor fijne rimpels. De anti-age verzorging is bedoeld om zichtbare ouderdomstekenen te bestrijden. 

De keuze is afhankelijk van je leeftijd en de behoeften van je huid. Ontdek hieronder de verzorging die bij jou past.

 
leeftijd van 20 jaar - Peony cream - l'Occitane

Behoud de uitstraling van je huid op de leeftijd van 20 jaar

Om de glans en de jeugdigheid van je huid zo lang mogelijk te behouden is het noodzakelijk om het ’s morgens en ’s avonds te hydrateren. 

De Pivoine produceert een natuurlijk extract met een onweerstaanbare geur en is het perfecte ingrediënt om een jeugdige uitstraling te behouden. Dit extract helpt de huid te voeden en zorgt voor een frisse en heldere teint. 
Ontdek
leeftijd van 30 jaar - Precious cream - l'Occitane

Begin de behandeling tegen de eerste rimpels op de leeftijd van 30 jaar

Uw huid ziet er altijd mooi uit tot de fijne lijntjes tevoorschijn komen (rond de ogen en de mond). Door de vertraging van de cel vernieuwing en de productie van collageen, droogt de huid uit.

Naast de hydratatie, zorgt de crème ook om de anti-rimpels te bestrijden. De Immortelle is ons geheime ingrediënt om de eerste tekenen van veroudering te bestrijden.
Ontdek
leeftijd van 40 jaar - Divine cream - l'Occitane

Stabiliseer je huid op de leeftijd van 40 jaar

Wanneer de huid rimpels begint te krijgen, heeft het gezichtsverzorging nodig.

Vergeet dit niet toe te passen op je decolleté! Laboratoria van L’Occitane heeft 5 patenten ingediend voor organische Immortelle Essential Oil, die alle zichtbare tekenen van veroudering helpt te bestrijden.

Ontdek
anti-age tips - l'Occitane

Onze anti-age tips: gezichtsoefeningen

Enkele eenvoudige bewegingen om de vitaliteit van je huid te versterken! Masseer je gezicht om de bloedsomloop te bevorderen.

Gebruik de gezichtsolie om de massage aangenamer te maken. Ontdek onze gezichtsbehandeling onderaan deze pagina.

Vind het perfecte product voor een stralende en jonge huid

Precious ritual - l'Occitane

Je verzorgingsroutine

De L’Occitane laboratoria heeft 5 patenten ingediend voor de Divine Cream, gemaakt met biologische Immortelle water, om zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Breng deze crème ’s morgens en ’s avonds op het gezicht en de nek. Vermijd het oogcontour: gebruik hiervoor de Divine Eyes om zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden.

Ontdek het Crème Divine Immortelle
Peony ritual - l'Occitane

Je schoonheidsroutine

De Perfecting Cream is geformuleerd met een extract van de Pivoine om de huid te hydrateren en de tekenen van veroudering te bestrijden. Breng deze crème 's morgens en 's avonds aan op uw droge huid en nek.

Ontdek het Crème Pivoine Perfectrice
Divine ritual - l'Occitane

Je jeugdigheidsroutine

De Precious Cream is geformuleerd met de biologische Immortelle water om de zichtbare verschijning van rimpels te verminderen en voor de stevigheid van de huid. Breng deze crème ’s morgens en ’s avonds op je droge huid en masseer je gezicht en je nek. Vermijd de oogcontour: gebruik hiervoor de Divine Eyes om de tekenen van veroudering te bestrijden.

Ontdek het Crème Précieuse Immortelle