Een geur voor iedereen

Trouver son parfum femme

Op zoek naar een nieuwe geur?

Bloemig, kruidig, fruitig, zoet... Onze parfums onthullen een unieke geur en transformeren uw parfumritueel. Droom weg van een Provençaals universum en ontdek welke geur de verschillende eigenschappen voor uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Eau de Parfum Terre de Lumière

HET GOURMAND PARFUL

Een genieter in hart en nieren. Ze geniet van elk moment van het leven en bewondert de schoonheid die voor haar ogen ligt.
Nieuwsgierig en royaal. Ze aanschouwt hoe de zonnestralen de hemel vurig oplicht en de aarde doet baden in het hemelse licht van de zonsondergang, ook wel het gouden uur genaamd.
 
Ze zal betoverd worden door de Terre de Lumière Eau de Parfum, een verslavende en veelzijdige geur. Gecreëerd door een verrassende mix van een verleidelijke zoetheid en een aromatische frisheid.
Terre de Lumière Eau de Parfum
Néroli et Orchidée

Elegantie

Vrouwelijk, romantisch en adembenemend. Ze kan de Néroli & Orchidée Eau de Toilette niet weerstaan.
Een ode aan pure vrouwelijkheid, dit aroma weerspiegelt de ontmoeting tussen de zoete néroli en de weelderige orchidée

Een veelzijdige geur, zowel onschuldig, romantisch als toegankelijk. 
 
Néroli & Orchidée Eau de Toilette
Eau de Toilette Verveine

Sprankelend

Stralend en gedurfd. Ze brengt de zonnige dagen met zich mee. Vergezeld met een goed humeur en een onberispelijke glimlach, deze vindt ze terug in de Verbena Eau de Toilette
 
Een sprankelende compositie, gevuld met een royaal hart van Verbena waarbij de citroenachtige frisheid het lichaam en de geest wakker maakt.
Verbena Eau de Toilette
Eau de Toilette Fleurs de Cerisier

Onschuldig

Gewaardeerd voor haar vriendelijkheid en gevoeligheid. Ze is attent voor de mensen om haar heen. Ze volgt het ritme van de seizoenen en bloeit volledig open bij de komst van de lente.
 
In de Cherry Blossom Eau de Toilette weerklinkt een bloemige, fruitige geur die u meeneemt naar de heuvels van Zuid-Frankrijk. Recht naar het hart van de kersenbloesem boomgaarden met haar frisse en delicate geur.
Cherry Blossom Eau de Toilette
Terre de Lumière L'Eau

Gevoelig

Sierlijk, sereen en stralend ... Op zoek naar een tedere en betoverende geur herkent ze in de nieuwe Terre de Lumière l’Eau Eau de Toilette
 
De zachte en bloemige tonen van deze Eau de Toilette voeren u mee naar de Provence. Een perfecte harmonie van een bloemig hart en de zachte ochtendstond.
Terre de Lumière L'Eau Eau de Toilette
Eau de Toilette Arlésienne

Ongeremd

Afwisselend tussen gedurfd en zachtaardig, sensueel en onstuimig, ze viert haar unieke en assertieve persoonlijkheid dankzij de Arlésienne Eau de Toilette.
Een fascinerend bloemenboeket, deze veelzijdige geur belichaamt het vrije en zelfzekere temperament van Zuid-Frankrijk.
 
Een ontmoeting tussen de elegantie van een fluwelen roos en het mysterie van een onweerstaanbaar viooltje, omhult met een pittig snuifje saffraan.
Arlésienne Eau de Toilette
Eau de Toilette Pivoine Flora

De beauty addict

Zacht en vrouwelijk, haar schoonheid dankzij haar duizenden blaadjes zijn verblindend. Ze is vrijgeving en liefdevol, ze zal dan ook niet kunnen weerstaan aan de Pivoine Flora Eau de Toilette.
 
Dit vrouwelijk parfum weerspiegelt een pioenroos in bloei, een bloem die symbool staan voor schoonheid. Grijp dit vluchtig moment en hou het voor eeuwig vast.
 
Pivoine Flora Eau de Toilette
Roses et Reines

Romantiek

Elegant, zelfverzekerd, met een temperament dat soms zijn idealistische aard onthult. Ze gelooft in ware liefde, die wordt weerspiegeld in de fleurig en fluwelen intensiteit van Roses & Reines Eau de Toilette.
 
In dit bloemig sprookje wordt de roos, de koningin der bloemen, naar een hoger niveau getild door een toets van bramen en bessen en versterkt door muskaat en een cederhoutachtige noot.
 
Roses & Reines Eau de Toilette
Eau de Cologne Lavande

Sereen

Met de ziel van een dromer en dichter, dompelt ze zichzelf onder in een betoverende wereld van elegantie. Haar aanwezigheid nodigt u uit om te ontspannen, en onthult een warmte die u doet denken aan de zonnige dagen van een Provençaalse zomer.
 
Deze zal worden versterkt dankzij de lavendelgeur. Een ode aan de zomer, de helderheid van de Haute-Provence wordt weerspiegeld in een frisse, lichte en rustgevende geur.
Lavender Eau de Cologne
Thé Vert Eau de Toilette

Sportief

Ze omschrijft zichzelf als nieuwsgierig, avontuurlijk en levendig. Zeer energiek, zo wordt haar bruisende persoonlijkheid opgenomen in de Thé Vert Eau de Toilette, die met haar geurige noten zorgen voor een gevoel van frisheid na het sporten of op ieder moment van de dag.
 
De sprankelende noten van citrus onthullen een ongekende frisheid.
Thé Vert Eau de Toilette

Ontdek al onze geuren voor vrouwen

Vrouwenparfum, een verhaal van ontmoetingen :

Het kiezen van een vrouwengeur kost tijd als je zeker wilt zijn dat de gelukkige echt bij je past. Of het nu gaat om een eau de parfum of een lichtere eau de toilette, een parfum onthult nooit zijn ware aard zodra je het flesje opent. Dezelfde geur zal niet hetzelfde effect op uw huid hebben als op die van uw beste vriendin, en zal ook niet hetzelfde effect hebben! Een test van enkele uren op uw huid is daarom aan te raden, om er zeker van te zijn dat uw reukliefde op het eerste gezicht blijft bestaan! Deze proef zal uw toekomstige parfum in contact met uw huid zijn volledige geurpalet vrijgeven: eerst de topnoten, de meest voor de hand liggende maar ook de meest vluchtige, dan de middennoten waarrond de persoonlijkheid van een parfum wordt gesmeed, en ten slotte de basisnoten, die de ziel van het parfum vormen en de laatste zijn die blijven bestaan.