Welk cadeau is geschikt voor een geboorte?

mama en baby

Zoek je inspiratie voor kraamcadeaus die je dierbaren aangenaam zullen verrassen bij de geboorte van hun kindje? Vergeet de traditionele knuffels, kleding, babyspeeltjes, muzikale mobiel of het babyservies dat jonge ouders vaak krijgen en kies voor verzorgingsproducten waarmee groot en klein kan genieten van zachtheid. L’OCCITANE onthult zijn collecties perfecte verzorgingsproducten en giftsets voor baby om de komst van een baby in je familie of bij vrienden te vieren..

Kraamcadeaus, een eeuwenoude traditie

geboortegeschenken
Een geboorte is altijd een evenement dat passend gevierd moet worden. En dat is ook het geval, want naar schatting krijgt een baby bij zijn geboorte tussen de 23 en de 37 cadeaus. In Frankrijk komen voor meisjes en jongens knuffels op de eerste plaats van de lijst populaire kraamcadeaus, voor de mobiel voor het wiegje, decoratie voor de slaapkamer, babyspeeltjes en serviesgoed voor baby. Dat zijn tamelijk klassieke en praktische cadeaus.

Maar in andere landen van de wereld bestaan veel verrassender kraamcadeaus: in Zweden krijgt een baby bijvoorbeeld een klein houten paardje, symbool van kracht en moed; in Japan krijgt de baby een patchworkdeken 'met 100 wensen' om hem tegen boze geesten te beschermen; in China worden goud en jade aan het kind gegeven om het te beschermen tegen lichamelijk letsel.
 
Soin du corps bébé
Zoals je ziet, geldt voor alle kraamcadeaus dat ze bijdragen aan een zo zacht mogelijke omgeving waar het kind in kan opgroeien.

Zo begint hij zijn leven onder gunstige voortekenen!
Doe mee aan deze viering van een nieuw leven door de ouders iets te geven voor het welzijn van hun kind. De babyproducten van L'OCCITANE, samengesteld met shea butter en natuurlijke ingrediënten, respecteren de kwetsbare huid van pasgeborenen.

Cadeaus voor het bad

Cosmetische verzorgingen baby
Voor alle jonge ouders is het bad een uniek moment van tederheid en delen met hun kindje. Laat ze nog meer van dit zo bijzonder moment genieten door ze een badcape voor baby of wat speeltjes te geven die dit dagelijkse hoogtepunt een nieuwe dimensie geven. En denk vooral ook aan het babyhuidje: Shea Baby schuimende reiniging van L'OCCITANE is ideaal om het lichaam en haar van baby mild te reinigen en de huid schoon en fris te maken. De ouders zullen de gebruiksvriendelijke pompflacon waarderen.

Om het kindje in een wereld van tederheid te hullen, kun je ook denken aan het bijbehorende Shea Baby geparfumeerd water van L'OCCITANE. Dit is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje, met zoete, bloemige geuren.
 
 

Cadeaus voor een teder moment tussen ouders en kind

aanbrengen hydraterende verzorging baby
 
Voor een kraamcadeau dat meer op welzijn is gericht, kies je voor de Shea Baby massagebalsem van l'OCCITANE. Deze crème met 70% shea butter heeft een smeltende textuur voor een optimale milde massage. Het babyhuidje wordt zacht en intens gehydrateerd, de ouders zullen blij zijn hun kind zo rustig te zien.

Om de omgeving nog vrediger en aangenamer te maken, koop je een nachtlampje met zachte materialen en kleuren: bij voorkeur wit, roze-blauw, grijs, of een muziekdoos, ter aanvulling op deze massagebalsem. Zachtheid en tederheid zijn de sleutelwoorden voor babymassages. En hij zal 's nachts ook beter slapen.

Cadeaus om baby's huidje te beschermen

papa en baby
Als je een praktischere, completere kraamgiftset wilt geven, kies je vast voor de heerlijke producten in de Shea Baby-giftset lichaamsverzorging van L'OCCITANE. Omdat de huid van een jong kind heel anders is dan die van een volwassene en specifieke verzorgingsproducten nodig heeft, is dit een complete verzorgingsroutine om het babyhuidje te reinigen, hydrateren, beschermen en parfumeren; Een perfect cadeau om jonge ouders te helpen hun kindje te verzorgen met hoogwaardige natuurlijke producten, die onder toezicht van een kinderarts zijn getest. 
Als het gezin veel reist, kan het babyverzorgingstasje van L’OCCITANE ook een ideaal kraamcadeau zijn. Dit bevat essentiële verzorgingsproducten om de gevoelige kinderhuid te reinigen en te hydrateren. Praktisch en doeltreffend!
 

 

Een attentie voor de jonge moeder

geschenk vrouw zwanger
Het ideale kraamcadeau vinden, dat betekent ook aan de moeder van de baby denken.
In Mexico krijgt deze 40 dagen rust aangeboden, dankzij de vrouwen in de familie die het huishouden voor haar komen doen. Dat is pas een aangenaam kraamcadeau voor haar!

Jij kunt zowel de jonge ouders als de baby plezier doen met een Giftset moeder en baby van L'OCCITANE, met producten met shea butter om de huid van de baby en de moeder te verzorgen. Elk van deze producten betekent welzijn voor iedereen!

De hele selectie geschenkideeën voor een geboorte