SPF - l'Occitane

Waarom is SPF zo belangrijk voor uw huid ?

Wij hebben goed nieuw voor uw huid! SPF* maakt steeds meer deel uit van onze beauty en verzorgingsproducten! Weet u waarom dit zo belangrijk is? Kent u de voordelen van SPF in beauty producten al? Veroudering van de huid is voor 75% te wijten aan omgevingsfactoren en hoofdzakelijk aan UV-stralen. Door dagelijks producten met zonnebescherming (SPF) te gebruiken, kan het schadelijk effect van UV-stralen verminderen. Ontdek in welke producten u zonnebescherming (SPF) kan terugvinden en hoe SPF uw huid kan helpen.

SPF : 5 voordelen voor uw huid

Divine cream - Anti-aging eigenschappen - l'Occitane

1 - Anti-aging eigenschappen

SPF biedt grote voordelen aan voor uw huid, waaronder deze beschermen tegen zichtbare verschijnselen van veroudering, zoals rimpels, verlies van stevigheid, doffe huid en zelfs een oneven huid door pigmentvlekken als gevolg van bloostelling aan de zon.

Door de toepassing van een product met zonnebescherming (SPF) worden zichtbare tekenen van veroudering verminderd, doordat de epidermis dikker en sterker wordt. 

Met de Divine Cream SPF 20, wordt de huid beschermt tegen UV-stralen, alsof deze omringd wordt door een beschermde bubble, die verrijkt werd met de natuurlijke schatten van Corsica.

SPF products - l'Occitane

2- Multi-tasking het hele jaar door

SPF betekent niet alleen zonnebescherming. Wanneer SPF toegevoegd wordt aan beauty producten, die onderdeel vormen van uw dagelijkse beauty routine, zoals de Pivoine CC Cream of de Precious BB Cream, wordt uw huid niet enkel beschermd tegen schadelijke UV-stralen, maar geniet u ook van de egaliserende of anti-aging voordelen van deze producten. Multi-tasking!

Maar waarom heeft u zonnescherming (SPF) nodig als u niet op het strand bent? Omdat uw huid ook gevoelig is aan UV-stralen in de stad. Bovendien is het samenspel van vervuiling in de stad en blootstelling aan UV-stralen een slechte combinatie voor uw huid.  

Ook is het negatief effect van blootstelling aan UV-stralen niet beperkt tot de zomer! Ook tijdens de wintermaanden wordt u bloodgesteld aan UV-stralen, maar zorgt de koude temperatuur dat u dit minder opmerkt.

Immortelle - l'Occitane

3 - Geavanceerde formules

L'Occitane past innovatieve formules toe, die de huid hydrateren terwijl ze licht en comfortabel aanvoelen op de huid. 

De Precious en Divine gezichtscrèmes werden bijvoorbeeld verrijkt met SPF en kunnen zowel onder de make-up als alleen worden aangebracht op de huid. De huid zal niet glimmen of plakkerig aanvoelen, twee dingen die vaak geassocieerd worden met SPF. De crèmes beschermen niet alleen uw huid  tegen UV-stralen, ze helpen ook bij het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering ten gevolge van blootstelling aan de zon.   

SPF hand care - L'Occitane

4 - Zich van hoofd tot voet beschermen

Naast het gezicht worden ook andere lichaamsdelen geregeld blootgesteld aan UV-stalen zoals de nek, handen en lippen. Het is dan ook belangrijk om ze te beschermen tegen deze stralen en zichtbare tekenen van veroudering. 

De Peony Tinded Lip Balms, zijn ideaal voor dagelijks gebruikt. Ze beschermen de lippen niet alleen tegen zonnestralen (SPF25) en voeden ze daarnaast ook gedurende 8 uur*. 

De handen zijn een van de eerste lichaamsdelen die tekenen van veroudering tonen (donkere vlekken, verslapping, enz.). De Almond Velvet Hand Cream SPF15 is ideaal om overal naartoe mee te nemen in uw handtas en uw handen te beschermen van de zon terwijl ze ook gevoed worden!  

*Doeltreffendheid getest bij 12 vrouwen. 

Skin tone - l'Occitane

5 - Een perfecte teint verkrijgen

Sommigen houden van een sunkissed glow, anderen verkiezen dan weer een natuurlijke, niet aan de zon blootgestelde huid. 

Voor beiden is SPF belangrijk en moet dit een essentieel onderdeel vormen van de beauty routine: de World Health Organization raadt minstens SPF15 aan. Of u nu van plan bent om te zonnebaden of om onder de parasol te blijven, breng een crème met de aanbevolen hoeveelheid SPF aan elke 2 uur, om de huid waarvan u droomt te verkrijgen! 
How to choose SPF - l'Occitane

SPF voor de man in uw leven

De Cade Protecting Moisturizing Fluid van L'Occitane werd speciaal voor de man gecreëerd. De lichte formule hydrateert de huid de hele dag door!

When starting SPF - l'Occitane

Wanneer zou men best de huid beschermen tegen de zon?

Het is aangeraden om uw huid te beschermen tegen de zon van jongs af aan.
Bij een jonge huid komen rimpels misschien minder vaak voor, maar SPF helpt ook bij de bescherming tegen de schadelijke UV-stralen.
Aandacht voor bescherming tegen schadelijke UV-stralen is altijd belangrijk. De volwassene huid is echter meer gevoelig aan tekenen van veroudering.

Cade moisturising fluid - SPF - l'Occitane

Comment choisir la protection SPF adaptée à vos besoins ?

Afhankelijk van uw plannen van de dag en de noden van uw huid, zult u een specifieke verzorging met SPF gebruiken.
Als u een dagje buiten spendeert, waarbij u langdurig blootgesteld wordt aan de zon, wordt een langdurige bescherming met mistens SPF15 aangeraden (die u iedere 2 uur opnieuw moet aanbrengen). Zo zal uw huid blijven stralen en zult u gelijkmatig bruin worden.
De Pivoine Perfecting CC Cream is de perfecte bondgenoot voor een stralende huid op een zonnige dag in de stad!
Indien uw huid tekenen van veroudering toont, kunt u de Divine en Precious dagcrèmes met SPF gebruiken. Zo is uw huid niet alleen gehydrateert, maar ook beschermd tegen de zon.