Ieder zijn eigen parfum

Trouver son parfum femme

Op zoek naar je nieuwe parfum?

Bloemig, kruidig, fruitig, zoet ... elk parfum heeft een unieke geur en verandert je parfumritueel in een echte kenmerkende eigenschap. Reis met ons mee naar de Provence en ontdek welk parfum het best de vele facetten van je persoonlijkheid vertegenwoordigt ...

Eau de Parfum Terre de Lumière

Zoet

Ze is een echte levensgenieter, die van elk moment geniet en de schoonheid bewondert die ze overal om zich heen ziet. Ze is nieuwsgierig en grootmoedig, ze kijkt hoe de zonnestralen de hemel bij zonsopgang in vuur en vlam zetten en vormt een eenheid met de stralende gratie van dit gouden moment.

Ze zal zich graag laten verleiden door Eau de Parfum Terre de Lumière, een verslavende, contrasterende geur die het resultaat is van een verrassende fusie tussen betoverende zoetheid en aromatische frisheid.
Terre de Lumière Eau de Parfum
Néroli et Orchidée

Elegant

Ze kan het vrouwelijke, romantische en fascinerende Eau de Toilette Néroli & Orchidée niet weerstaan. Deze geur is een ode aan een aangrijpende vrouwelijkheid, hij beschrijft de ontmoeting tussen de zoete Néroli en de weelderige Orchidee.

Een parfum met vele facetten, zowel onschuldig als romantisch en sensueel.
Eau de Toilette Néroli & Orchidée
Eau de Toilette Verveine

Sprankelend

Zij is stralend en stoutmoedig, ze draagt de sfeer van de zomer in zich. Ze zal haar onverwoestbare goede humeur en glimlach terug vinden in de Eau de toilette Verbena.

Een stralende compositie waarin de frisse citroen het lichaam wakker schudt en de geest gesublimeerd wordt door een goedgeefse kern van verbena.
Verbena Eau de Toilette
Eau de Toilette Fleurs de Cerisier

Onschuldig

Zij wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid en gevoeligheid en heeft aandacht voor haar omgeving. Ze volgt het ritme van de seizoenen en bloeit op in de lente.

Cherry Blossom Eau de Toilette is haar evenbeeld: de bloemig-fruitige geur brengt haar naar de heuvels in het zuiden van Frankrijk, midden in de kersenboomgaarden met een frisse, subtiele geur ...
Cherry Blossom Eau de Toilette
Terre de Lumière L'Eau

Sentimenteel

Elegant, sereen, schitterend ... Ze is op zoek naar een tedere, bedwelmende geur die ze vindt in de nieuwe Terre de Lumière Eau de Toilette Terre L'Eau.

De bloemige, kristalheldere tonen van deze eau de toilette nemen je mee naar de Provence: een perfecte balans tussen het openspringen van een bloemknop en een zachte zonsopgang.
Terre de Lumière Eau de Toilette L'Eau
Eau de Toilette Arlésienne

Ongrijpbaar

Zowel stoutmoedig als zacht, sensueel en onstuimig; zij drukt haar unieke, sterke persoonlijkheid uit in Arlésienne Eau de Toilette. Deze geur met vele facetten is een bedwelmend boeket bloemen dat het vrije, zelfverzekerde temperament van het zuiden van Frankrijk belichaamt.

Voor een ontmoeting tussen de elegantie van een fluwelige roos en een raadselachtig, onweerstaanbaar viooltje, gehuld in een kruidige sluier van saffraan.
Arlésienne Eau de Toilette
Eau de Toilette Pivoine Flora

Beauty Addict

Haar zachte, vrouwelijke uitstraling met duizenden kleuren verblindt door zijn schoonheid. Ze bezit een unieke grootmoedigheid en liefde voor de lente waardoor Pivoine Flora Eau de toilette haar eau de toilette is.

Dit vrouwelijke parfum doet denken aan een uitkomende pioenroos, een bloem die schoonheid symboliseert, op dat ene, vluchtige moment waarop alles verandert.
Eau de Toilette Pivoine Flora
Roses et Reines

Romantisch

Elegant, vrouwelijk en authentiek, haar temperament onthult soms haar idealistisch aard. Ze gelooft in eeuwige liefde en herkent zich in de bloemige, zoete intensiteit van Rose Eau de Toilette.

In dit bloemenverhaal waarin de koningin der bloemen de hoofdrol speelt, wordt de roos gesublimeerd door noten van roze peper, lychee en framboos en eindigt op noten van patchouli en witte muskus.
Rose Eau de Toilette

Vrouwenparfum, een verhaal van ontmoetingen :

Het kiezen van een vrouwengeur kost tijd als je zeker wilt zijn dat de gelukkige echt bij je past. Of het nu gaat om een eau de parfum of een lichtere eau de toilette, een parfum onthult nooit zijn ware aard zodra je het flesje opent. Dezelfde geur zal niet hetzelfde effect op uw huid hebben als op die van uw beste vriendin, en zal ook niet hetzelfde effect hebben! Een test van enkele uren op uw huid is daarom aan te raden, om er zeker van te zijn dat uw reukliefde op het eerste gezicht blijft bestaan! Deze proef zal uw toekomstige parfum in contact met uw huid zijn volledige geurpalet vrijgeven: eerst de topnoten, de meest voor de hand liggende maar ook de meest vluchtige, dan de middennoten waarrond de persoonlijkheid van een parfum wordt gesmeed, en ten slotte de basisnoten, die de ziel van het parfum vormen en de laatste zijn die blijven bestaan.
Thé Vert Eau de Toilette

Sportief

Ze beschrijft zichzelf als nieuwsgierig, avontuurlijk en dynamisch. Ze heeft extreem veel energie en haar sprankelende persoonlijkheid wordt gevangen in Green tea Eau de Toilette, die haar geurkenmerk wordt na het sporten en op elk moment van de dag, voor een gevoel van frisheid.

De sprankelende citrusnoten onthullen een verkwikkend frisse kern.
Green Tea Eau de Toilette

Ontdek al onze parfums voor vrouwen