Verbena Hydro-Alcoholische Handoplossing

Beoordeling 5 /5 (1 review)
Vind je favoriete Provençaalse geur, Verbena, in deze 65ml fles Hydro-Alcoholische Oplossing om overal mee naar toe te nemen!
Kies uw product
Aantal
6.00 €
 • Informatie over de levering
 • Bekijk de voorraad in de boetiek
 • Deel uw favoriet
 • Referentie: 15NE065V21
OMSCHRIJVING
De essentiële handreiniger* om overal mee naar toe te nemen!

Deze antibacteriële* en antivirale** hydro-alcoholische oplossing met de geur van verbena reinigt je handen zonder water of zeep op elk moment van de dag. Wanneer handen wassen niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer we van huis zijn, is het gebruik van een niet-afspoelbare hydro-alcoholische oplossing een doeltreffende oplossing om de handen goed schoon te maken*.

Onze Verbena hydro-alcoholische oplossingen, gebruikt zonder af te spoelen, houden je handen schoon en zacht, terwijl ze geparfumeerd worden met een lichte geur van Verbena uit de Provence.

Het kleine flesje van 65 ml is een ideaal formaat om deze gel rechtstreeks in je tas te stoppen, en zo bij je te hebben voor elke situatie buiten het huis en een zeepje!

Een kleine extra tip: combineer deze fles no-rinse hydro-alcoholische oplossing met een van onze iconische tubes handcrème. De handcrème van 30 ml kan overal mee naartoe worden genomen en is perfect geschikt om de huid te hydrateren na het reinigen. Zachte handen gegarandeerd!

* EN 13727 norm (1 min). ** EN 14476 norm (2 min). EN1500 norm
RAADGEVINGEN
Te gebruiken op droge handen.

Plaats een royale hoeveelheid in je handpalm.

Bedek het hele oppervlak van je handen tot aan je polsen en wrijf het product in tot de huid droog is.Biociden moeten met zorg worden gebruikt. Lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.
VERBENA
Van alle geurige kruiden die groeien langs de wegen in de Provence, is er één waarvan de citroenachtige frisheid de geest en het lichaam doet ontwaken: Verbena. Wanneer de manden gevuld worden met vers geoogste bladeren, wordt haar betoverende geur verspreid over de markten. Ontdek onze collectie parfums en onze verzorging voor lichaam en bad. Meer lezen over Verbena > Verbena
INGREDIËNTEN
INGREDIENTS : ALCOHOL - AQUA/WATER - GLYCERIN - ACRYLATES COPOLYMER - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - SODIUM HYDROXIDE - DENATONIUM BENZOATE - PARFUM/FRAGRANCE - LIMONENE - CITRAL - GERANIOL - HEXYL CINNAMAL - CITRONELLOL - BENZYL BENZOATE - LINALOOL - BENZYL ALCOHOL.

Deze antibacteriële* en antivirale** hydro-alcoholische oplossing met verbena-geur reinigt je handen zonder water of zeep op elk moment van de dag. Afspoelen is niet nodig. Royaal aanbrengen en over de handen wrijven tot de huid droog is. * EN 13727 norm (1 min). ** Gevaar: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen: Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien aanwezig en gemakkelijk te verwijderen. Ga door met spoelen. Indien oogirritatie aanhoudt: zoek medische hulp. Bewaren in een goed geventileerde ruimte. Hou het koel. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Werkzame stof: ethanol 69% m/m (CAS: 64-17-5) TP1: Menselijke hygiëne - Desinfectie van de handen. Bevat D-Limoneen. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Voir la Charte L'OCCITANE

Reviews van klanten
Gemiddelde rating 5van de5 Geef uw mening:

1 Klantenbeoordelingen
 • Werkt perfect

  In deze moeilijke Corona periode is het van groot belang dat, als er geen water en zeep in de buurt is, je je handen toch prima kunt reinigen. Ik heb verschillende flesjes zodat ik altijd ééntje beschikbaar heb. Een groot voordeel is dat het je handen niet uitdroogt..

  Was deze feedback nuttig?
  • Beoordeling
   5 van de 5
  • Locatie Amsterdam
  • NETHERLANDS
Geef uw mening:

U zal ook houden van

Verzorgingsroutine
 • Exclude this item
  Verbena Hydro-Alcoholische Handoplossing
  Verbena Hydro-Alcoholische Handoplossing
  Beoordeling 10 /10 ( 1 review)
  6,00 €
 • Exclude this item
  Shea Verbena vloeibare hand- en lichaamszeep |L'OCCITANE
  Shea Verbena vloeibare hand- en lichaamszeep
  Beoordeling 10 /10 ( 2 review)
  15,00 € Bekijk het product
 • Exclude this item
  Shea Verbena vloeibare hand- en lichaamszeep eco-refill |L'OCCITANE
  Shea Verbena vloeibare hand- en lichaamszeep eco-refill
  Beoordeling 10 /10 ( 2 review)
  17,50 € Bekijk het product
Items geselecteerd in uw routine 0