Verbena Eau de Toilette

Universele frisheid uit de Provence!
Deze eau de toilette met de nuances van citrusfruit en verbena is een geur voor mannen en vrouwen. De Eau de...
Meer weten…

Kies uw product

Aantal

€ 52,00
(€ 520 / l)
  • Informatie over de levering
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: PERKI12ET100VB6

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

Universele frisheid uit de Provence!
Deze eau de toilette met de nuances van citrusfruit en verbena is een geur voor mannen en vrouwen. De Eau de Toilette Verveine is een emblematische geur uit de Provence en een onmisbaar product van L'Occitane.

Om zijn 40e verjaardag te vieren en de Provençaalse natuur te bedanken voor haar gulheid, heeft L'OCCITANE een beperkte oplage gecreëerd met een unieke sfeer. De vormgeving doet denken aan de verbenavelden vanuit de lucht gezien, die schuine groene lijnen vormen voordat de plukkers aankomen.

Van alle geurige kruiden die langs de wegen in de Provence groeien, is er één waarvan de citroenachtige frisheid de geest en het lichaam wakker schudt: verbena. Wanneer de manden gevuld worden met vers geoogste groene bladeren, verspreidt hun betoverende geur zich over de markten.

Deze Eau de Toilette heeft een zachte, frisse en verfijnde geur, met citroenachtige nuances die tot reizen uitnodigen. Een heldere, frisse geur die herinneringen terugroept aan vakanties in de Provence. De nuances van citroen, als een uur snoepje, maken plaats voor de zachtheid en groenheid van de in de zon gedroogde verbenabladeren. De droom gaat verder in het spoor van een subtiele, betoverende roos die zich mengt met de kruidige nuances van verbena. De zintuigen zijn geprikkeld, worden vervoerd door het gevoel van zachtheid dat herinneringen oproept aan een reis in het hart van de Provence.

Extract van biologische verbena uit de Provence sublimeert dit parfum. Verbena is van nature een gulle plant en heeft het naar haar zin op het perceel in het hart van een biologisch landbouwgebied, waar het speciaal voor l'Occitane gekweekt wordt. In de zomer vinden snel na elkaar twee oogsten plaats: de eerste in juli, de tweede in oktober. Twee extracten per jaar die de passie van de neus voor de betoverende frisheid van een bijzonder energierijke geur voeden.

U vindt de emblematische geur van verbena ook in het Hydraterende lichaamsschuim Verveine, in beperkte oplage.

RAADGEVINGEN

Verstuiven op de pulspunten van het lichaam: hals, borst, polsen.

INGREDIËNTEN

Extract van biologische Verbena uit de Provence

Reviews van klanten


U zal ook houden van