Welke crème voor mijn droge handen?

Op internet, in tijdschriften, in winkels, is het vonnis onherroepelijk: om de handen mooi en zacht te houden, is het vooral noodzakelijk om te hydrateren. Maar hoe kiest u uit alle crèmes die op de markt verkrijgbaar zijn? En vooral, hoe ze te gebruiken? Of uw handen nu normaal, droog of zeer droog zijn, wij geven u onze gids om de verzorging te kiezen die wonderen op uw huid zal doen.

L'OCCITANE hand lotion

Een lotion voor normale huid

Zeer licht, de handlotion is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een verzorgend deken maar onzichtbaar wanneer ze worden aangebracht. De handlotion is welkom tijdens de warmere seizoenen, waar de koude geen verzwarende factor is voor onze droge en gevoelige handen.

L'OCCITANE Shea Body & Hand Lotion is een bondgenoot om uw huid te hydrateren en te kalmeren. Plaats het op op de hoek van uw bureau, of in huis naast uw gootsteen. De pompmaat is eenvoudig te gebruiken en voorkomt u dat u een aanvalsplan opzet om droge handen te bestrijden. De frisse textuur bestaat uit 5% sheaboter, havermelk en honingextract. Licht, maar effectief!

L'OCCITANE crème voor de handen

Crème voor gevoelige handen

De handcrème is een klassieker als u mooie handen wilt hebben. Al voedend, is het de basis voor een goede bescherming tegen droogte zonder een vettige film op de huid achter te laten. De L'OCCITANE Shea Hand Cream bevat 20% sheaboter en extracten van honing, amandel en kokosolie. Natuurlijke ingrediënten die het behoud van goede hydratatie garanderen.

Probeer ook onze geurige handcrèmes in onze collecties Amande, Rose of Lavender.

Heeft u reeds droge handen? De handcrème is essentieel, dus gooi hem in uw tas om u de hele dag te begeleiden. Het kan worden gebruikt als aanvulling op een rijkere verzorging die moet worden toegepast voordat u naar bed gaat.
L'OCCITANE hand balm

Balsem voor hele droge handen

Wat te doen als u erg droge handen hebt? Voeg, naast het aanbrengen van een hydraterende crème gedurende de dag, een balsem toe die rijk is aan voedende actieve ingrediënten voor een nog krachtigere actie. De handbalsem, rijker en dikker dan de vochtinbrengende crème, vormt een beschermend laagje rond uw droge handen. Zo worden ze beschermd tegen verschillende aanvallen zoals koude.

L'OCCITANE Intense Shea Hand Balm bevat 25% sheaboter om intens te voeden. Ook verrijkt met allantoïne, kalmeert deze balsem onmiddellijk zeer droge handen. U kan het de hele dag gebruiken of kiezen voor een dikke laag in de avond voordat u naar bed gaat. U heeft de huid van een baby bij het ontwaken, wat denk je ervan?

L'OCCITANE Sheabutter

Boter voor heel beschadigde handen

Als uw handen speciale aandacht nodig hebben, zal u de zware artillerie moeten boven halen. Boter is veel dikker dan balsem en heeft voedende en herstellende eigenschappen. U kan het gebruiken als aanvulling op een balsem voor droge handen, op de meest uitgedroogde gebieden, of zelfs alleen als u het nodig heeft.

De L'OCCITANE Shea Butter is 100% natuurlijk. Geproduceerd in samenwerking met vrouwencoöperaties in Burkina Faso, het is zowel zacht voor uw huid, maar ook formidabel voor de sterkste droogtegebieden. Het kan ook op het gezicht worden gebruikt, of zelfs als een masker op uw haar.

Nu u weet hoe u voor uw handen moet zorgen, hebt u geen excuus meer om het niet te doen. U zal zeker complimenten krijgen over uw zachte handen. 

Uw bondgenoot voor de winter

Het is een zeer rijk, hydraterend en beschermend ingrediënt. Shea butter is ideaal om te vechten tegen het ongemak van de winter op uw huid. Het brengt voeding, comfort en zachtheid en helpt zelfs de meest droge en gevoelige huid te verlichten.

Shea collectie