Welke crème voor mijn droge handen?

Op internet, in magazines en in winkels is iedereen het er unaniem over eens: voor zachte, mooie handen moet je ze hydrateren. Maar hoe moet je kiezen uit alle crèmes die in de handel verkrijgbaar zijn? En vooral, hoe moet je ze goed gebruiken? We hebben een kleine handleiding opgesteld om de verzorging te kiezen die wonderen zal doen voor je normale, droge of zeer droge handen.

Lotion mains L'OCCITANE

Lotion voor normale handen

Deze zeer lichte handlotion is perfect als je je handen wilt verwennen met een verzorging die onzichtbaar is zodra je hem hebt aangebracht. De handlotion is prima te gebruiken tijdens de warme seizoenen, als de kou geen verergerende factor is voor onze droge, gevoelige handen.

Shea Butter lotion voor handen en lichaam van L'OCCITANE is een krachtige partner om je huid te hydrateren en te kalmeren. Zet hem op een hoek van je bureau of thuis naast de gootsteen, je gebruikt hem makkelijk dankzij zijn pompje en zo hoef je geen speciaal aanvalsplan op te stellen tegen droge handen. De frisse textuur bestaat uit 5% shea butter, havermelk en honingextract. Licht maar efficiënt!
Crème pour les mains L'OCCITANE

De crème voor gevoelige handen

Crème voor de handen is een klassieker als je mooie handen wilt hebben. Deze voedende crème vormt de basis voor een goede bescherming tegen uitdroging zonder een vetlaagje op de huid achter te laten. Shea Butter handcrème van l'OCCITANE bevat 20% shea butter en extracten van honing, amandel en kokosolie. Natuurlijke ingrediënten die garant staan voor het behoud van een goede hydratatie.

Test ook onze geparfumeerde handcrèmes uit onze series Almond, Rose of Lavender, je zult de inspiratie vinden op de Handcrèmetoonbank van L'OCCITANE.

Heb je al droge handen? Dan is handcrème onmisbaar, doe hem in je tas zodat je hem de hele dag bij je hebt. Je kunt hem gebruiken in aanvulling op een rijkere verzorging die je gebruikt voordat je naar bed gaat.
Baume mains L'OCCITANE

Balsem voor zeer droge handen

Wat kun je doen als je zeer droge handen hebt? Buiten het gebruik van een hydraterende crème overdag, kun je van tijd tot tijd een balsem met veel voedende werkstoffen gebruiken voor een nog krachtiger werking. Balsem voor de handen is rijker en dikker dan hydraterende crème, hij vormt een beschermend laagje rond je droge handen. Zo worden ze beschermd tegen verschillende aantastingen zoals koude.

De Shea Butter intensive handcrème van L'OCCITANE bevat 25% shea butter voor intensieve voeding. Deze balsem bevat ook allantoïne en kalmeert zeer droge handen onmiddellijk. Je kunt ze de hele dag gebruiken of kiezen voor gebruik in een dikke laag, 's avonds voordat je naar bed gaat. Een babyhuidje als je wakker wordt, fijn toch?
Beurre de Karité L'OCCITANE

Boter voor beschadigde handen

Als je handen bijzondere aandacht nodig hebben, moet je zwaar geschut gebruiken. Boter is veel dikker dan balsem en bevat perfecte voedende en herstellende eigenschappen voor moeilijke momenten. Je kunt hem in aanvulling op een balsem gebruiken voor droge handen, op de meest uitgedroogde zones of zelfs alleen als je er behoefte aan hebt.

Shea Butter van L'OCCITANE is 100% van natuurlijke oorsprong. Hij wordt geproduceerd in samenwerking met vrouwencoöperaties in Burkina Faso en is zacht voor de huid, maar uiterst herstellend voor de droogste zones. Je kunt hem ook gebruiken voor je gezicht, of zelfs als masker voor je haar.

Nu je precies weet hoe je goed voor je handen moet zorgen, heb je geen excuus meer om het niet te doen! Je zult zien hoeveel complimenten je streelzachte handen krijgen!

Je partner voor de winter

Shea Butter is een bijzonder rijk, hydraterend en beschermend ingrediënt, ideaal om te nadelige invloed van de winter op je huid te bestrijden. Hij voedt en herstelt zelfs de droogste en meest gevoelige huid, zodat deze comfortabel en zacht aanvoelt.

Shea-collectie