De L'OCCITANE valentijnsgeschenken

Vind het perfecte geschenk met L'OCCITANEt

Een populair feest tussen geliefde om de liefde te vieren. Valentijn zorgt voor plezier in het begin van het jaar door een klein geschenk te geven. Daarom stelt L'OCCITANE een selectie aan parfum giftsets, maar ook originele geschenken voor mannen en vrouwen voor.

Gepersonaliseerde geschenken!

 
Of het nu voor een mannelijke Valentijn is of een vrouwelijke Valentijn, originele en persoonlijke geschenken worden u aangeboden om uw geliefde te plezieren.

Valentijnsgeschenken vrouwen

Vind de mooiste geschenkideeën voor vrouwen met L'OCCITANE. Uit onze collectie vindt u een brede selectie aan geschenken voor vrouwen die voor deze gelegenheid het meest romantische effect zullen hebben.

Ik laat me verleiden

Valentijnsgeschenken mannen

L'OCCITANE is ook voor mannen en geeft ook om hun welzijn en comfort. Ontdek Valentijnsdagcadeaus voor mannen.

Ik smelt

Uw favorieten producten als geschenk

Laat de traditionele doos chocolaatjes en het boeket rozen achterwege en betreed de wereld van verzorging en welzijn.

Ik doe mezelf plezier

Onze giftsets

AL ONZE GIFTSETS

Het parfum van de Liefde

Vind het parfum dat bij u past

Betreed het geur universum van L'OCCITANE: Terre de Lumière L'Eau of L'Homme Cologne Cédrat maken deel uit van onze beste geschenkideeën voor Valentijn. De geuren van L'OCCITANE hebben elk een eigen persoonlijkheid: fruitig, heerlijk, houtachtig, bloemig... Kies een geur die bij u past!

Geniet ervan en ontdek de nieuwe Rose collectie

De koningin van de bloemen

Onmisbaar voor Valentijn, de Rose collectie vervoert u met eaux de toilettes, lichaamsmelken, handcrèmes, geparfumeerde zeep alsook bloemige showergels voor een zachte huid.
Ik ontdek
DE HELE COLLECTIE

Een Limited Edition in het teken van liefde en Shea

Uw verzorgingsritueel aan een zachte prijs

Voor een instant moment van zachtheid, uw verzorgingsritueel voor slechts €12,- bij aankoop vanaf €40,-.

CODE : AMOUR19

Ik smelt

Zachte handen als geschenk

Voor zijdezachte handen... Uw twee Handcrèmes en hun zakje zijn GRATIS* bij elke aankoop.

CODE : DUO19

Ik geniet ervan
Geef een persoonlijk valentijnsgeschenk aan uw partner 

Les origines de la fête de la Saint-Valentin – ou fête des amoureux
La Saint-Valentin a une origine antique mais aussi une origine médiévale en provenance d’Angleterre. Au 14ème siècle, en Grande-Bretagne, le 14 février est fêté par les amoureux car les oiseaux s’appariaient et migraient ce jour-là. En France, cette célébration fait son apparition en 1496, de par la décision du Pape Alexandre VI qui choisit le Saint, Valentin de Terni, alors patron des amoureux pour instituer cette fête. Cette coutume se démocratise dans le monde entier, aux États-Unis et en Europe notamment. Elle devient la fête des amoureux et permet de célébrer l’amour en s’offrant de petits présents.

De L'OCCITANE producten en verzorgingen uit de provence worden snel onmisbaar in uw schoonheidsroutine dankzij hun zachte textuur en bloemige geuren. 

VALENTIJNSGESCHENKEN VROUWEN: ontdek onze giftsets voor vrouwen, verzorgingen voor het gezicht en lichaam, Het is de ideale gelegenheid om onze nieuwe Rose collectie te ontdekken en specifiek onze muziekdoos; een ludiek en orgineel geschenk. De Rose muziekdoos zal uw hart veroveren met 4 schoonheidsverzorgingen omtrent geparfumeerde tonen: een handcrème, een zeep en een shower gel alsook een heerlijke lichaamsmelk. 

VALENTIJNSGESCHENKEN MANNEN :
Vier liefde, ontdek een brede selectie van ideale en gepersonaliseerde geschenken voor mannen. Als u uw partner wilt behagen, het is de perfecte tijd na Kerstmis en het nieuwe jaar, om een uniek en gepersonaliseert geschenk voor Valentijn te geven. Voor mannen presenteert L'OCCITANE een gevarieerd aanbod van  scheer, gezichts- en lichaamsverzorging, haarverzorging en parfums. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een selectie gemaakt van deze verschillende verzorgingen en deze verzamelt in giftsets.
- Scheerproducten zijn een must; de scheerolie scheerschuim en de aftershavebalsem, scheerzeep of een gel, ontdek een selectie van aangepaste verzorgingen voor de specifieke behoeften van de mannelijke huid.
- L'OCCITANE biedt u ook een gamme van parfums voor mannen. De durvers zullen verrast worden door de koele tinten van de cédrat eau de toilette en de Baux deodorant, combinatie van hout en wierook. Onze geschenken voor mannen zullen hem elke dag verwennen! Geef hem een giftset ter gelegenheid van Valentijn! Deze giftset bevat: een eau de toilette, een aftershave balm, een shower gel en een schampoo met houtige en kruidige tonen.
- Als u een verzorging wilt voor uw partner, uw broer, uw zoon of een andere man in u leven, biedt L'Occitane u gezichtscrèmes, hand- en lichaamsverzorgingen alsook complete giftsets met scheerverzorgingen, shower gels, balsem,...om een ​​moment van ontspanning te garanderen.