Schenk voor Vaderdag eens een L'OCCITANE giftset!

vaderdag

Het is weer tijd om onze papa's t eren! Kies voor een leuk geschenkje voor deze gelegenheid.

Data voor gegarandeerde levering voor Vaderdag

Onze giftsets voor mannen

Het is bijna tijd om papa's te eren! Wat zeg je ervan dat we voor de gelegenheid een leuke verrassing voor je vader voorbereiden?

Laten we ons klaarmaken voor vaderdag! 

Bij L'OCCITANE willen we deze heren een collectie van schoonheidsproducten aanbieden die toegewijd zijn aan hun specifieke noden. Scheren, langdurige hydratatie, baardverzorging, unieke geuren... Zoveel behandelingen en geuren speciaal ontworpen om mannen te sublimeren.


Op zoek naar cadeau-ideeën voor vaderdag?
We hebben een selectie van giftsets, huidverzorging en schoonheidsproducten voor je papa bedacht! En wat is er mooier dan gepersonaliseerde cadeaus zoals een complete scheerkit, een geurdoos of een speciaal voor hem geselecteerde routine?

De L'OCCITANE-producten voor de mannenhuid zullen papa's zeker verrukken!

Om af te wijken van de traditionele sleutelhanger, mok, houten armband of zelfs een fles wijn, is de huidverzorging voor mannen een interessant alternatief om je papa, de man die voor altijd in je hart zal zijn, te plezieren. Want een collectie aan natuurlijke verzorgingsproducten rechtstreeks uit de Provence is ideaal om het dagelijkse leven van je vader op te fleuren en hem aan te moedigen om zich te verwennen met aangename en ontspannende verzorgingsmomenten.


In de tussentijd…

(Her)ontdek al onze verzorgingsproducten voor mannen! Scheerbalsem, aftershave, zepen, parfums en eaux de toilette... Onze producten met natuurlijke ingrediënten uit de Provence verzorgen de huid en de zo bijzondere problemen van mannen. 

De belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt in schoonheidsproducten voor mannen zijn de volgende: 

Cade, die krachtige deugden heeft en zich perfect leent voor het ontwerp van huidverzorgingsproducten zoals een reinigingsmiddel, een troostende balsem, een exfoliant... 

Cedrat, dat een betoverende geur en verkwikkende deugden heeft. We verwerken het in een deodorant, een aftershavebalsem.