UNICEF Kaars

1 kaars verkocht = 100% van de winst * gedoneerd om te vechten tegen blindheid bij kinderen.
  • New

Kies uw product

Aantal

€ 7,00
  • Referentie: 24BG100C18

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

UNICEF Kaars

OMSCHRIJVING

Help ons een wereld te bouwen waarin kinderen de mogelijkheid krijgen voor een beter leven.

Geef meer dan enkel een geschenk dankzij de nieuwe Limited Edition Solidarity Kaars van UNICEF met een exclusief design ontworpen door CASTELBAJAC Paris. Een gekochte kaars = 1 jaar aan Vitamine A 5 kinderen om zo kinderblindheid te voorkomen.**
De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een Vitamine A-tekort geclassificeerd als een volksgezondheidsprobleem dat 1/3 kinderen jonger dan één jaar treft. Twee Vitamine A-supplementen per jaar, kunnen helpen om blindheid bij kinderen te voorkomen.
Tijdens deze feestdagen, is L'Occitane trots om UNICEF te ondersteunen bij het aanpakken van een van de belangrijkste oorzaken van vermijdbare kinderblindheid, vitamine A-tekort, wat essentieel is voor het immuunsysteem van het kind. 100% van de winst * van de verkoop van deze kersenbloesemkaars wordt geschonken aan de supplementenprogramma's voor vitamine A van UNICEF.


*Verkoopsprijs exclusief belastingen, transport- en productiekosten.
* Volgens schattingen van de WHO leeft 90% van de mensen met een slecht gezichtsvermogen in ontwikkelingslanden en kan 80% van de blindheid worden voorkomen. Een van de belangrijkste oorzaken van kinderblindheid is vitamine A-tekort, dat wereldwijd 137 miljoen kinderen jonger dan vijf jaar treft en hen ook blootstelt aan vermijdbare en levensbedreigende ziekten. In de meeste gevallen is preventie de meest effectieve en relevante oplossing om deze ziekten te bestrijden.

KERSTCOLLECTIE 2018

L'OCCITANE en CASTELBAJAC Paris, het verhaal van een onverwachte samenwerking. Een Limited Edition samenwerking waarbij het merk u uit nodigt om te reizen naar een dromerige en magisch sterrenuniversum vol geschenken en wonderen. Deze trendy en feestelijke collectie herontdekt uw favoriete producten en zorgt voor een kleurrijke Kerst! Kerstcollectie 2018

Reviews van klanten