Trio Geparfumeerde zakjes Lavender

Beoordeling 3.5 /5 (1 review)
Deze kleine kantoenen tasjes gevuld met gdroogde lavendelbloemen is een traditionele manier om uw interieur te parfumeren.
Leg de geparfumeerde...
Meer weten…

Kies uw product

Aantal

€ 22,50
 • Referentie: PPLSACLAVN14

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

Deze kleine kantoenen tasjes gevuld met gdroogde lavendelbloemen is een traditionele manier om uw interieur te parfumeren.
Leg de geparfumeerde tasjes in de schuiven, kasten en reiskoffers en ze zullen uw linnengoed aangenaam parfumeren met een aromatische en rustgevende geur van lavendel.

Uw trio van Lavender Perfumed Sachets is samengesteld uit 3 Lavender Sachets van 35gr

LAVANDER

Lavendel, bijgenaamd "het blauwe goud" is de geurige ziel van de Provence, het resultaat van het respectvolle werk van de mens. L'OCCITANE gebruikt haar edelste uitdrukking in het hart van een gamma vol ontspannende deugden: de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia of de fijne lavendel, die profiteert van de Beschermde Oorsprong Benaming (B.O.B.). Het label wordt alleen toegekend aan essentiële oliën uit de Haute-Provence van de zuiverste kwaliteit, op traditionele wijze gedestilleerd uit fijne lavendel die in een zeer beperkt geografisch gebied groeit op meer dan 800m hoogte. Lavander

Reviews van klanten

Gemiddelde rating 3.5van de5 Geef uw mening:

1 Klantenbeoordelingen
 • Er zat 1 zakje in mijn pakketje. Ik ben aangenaam verrast door het heerlijke parfum! Het is echt geen doorsnee lavendel zakje. Ik denk dat het heel lang mee zal gaan.

  Was deze feedback nuttig?
  • Beoordeling
   4 van de 5
  • Locatie WISSENKERKE
  • NETHERLANDS
Geef uw mening: