Almond, Verbena en Lavender in het hart van onze producten!

Een geur, een herinnering aan de Provence

Amandel, lavendel en verbena zijn onze steringrediënten. Wil je een kijkje nemen in de Provence waar deze prachtige ingrediënten groeien? Klik op de video hierboven!

Telen is een zesde zintuigvoor onze producenten

Jean-Pierre
Amandel Producent

Een paar stukken hout en wat wortels in de grond geplant... Drie jaar later bloeien de eerste bloemen en verschijnen er een dozijn kleine amandelen. Dit is wanneer je je het meest trots voelt...

Meer weten over Jean-Pierre

Philippe & Magalie
Verbena Producenten

Biodiversiteit is de basis van alles. Het is de oorsprong van al het leven. Het is wat planten zal laten groeien. Het is de bron van de natuur.

Meer weten over Philippe & Magalie

Jérôme
Lavendel Producent

Het is van essentieel belang onze wortels niet te vergeten, onze oorsprong en onze voorouderlijke werkmethoden te respecteren en tegelijk nieuwe technologieën te integreren.

Meer weten over onze producenten

Zachte Almond

Aan het begin van het zoete lenteseizoen is de amandelboom de eerste fruitboom die zich bedekt met tere bloempjes... die aan het eind van de zomer amandelen zullen worden!

Voordelen:
Hydrateert, voedt, verzacht en beschermt
Helpt de huidelasticiteit te verbeteren
Geschikt voor alle huidtypes
 

Alles weten over het ingrediënt

De Almond producten van L'OCCITANE

Biologische Verbena

Elk jaar in mei herplanten onze telers hun velden met Verbena, omdat dit tere gewas de strenge winters niet kan overleven... om vervolgens ons assortiment producten te creëren met een frisse en sprankelende geur met citroenachtige noten, ideaal voor de zomer.

Voordelen:
Ontspant, kalmeert en werkt in op nervositeit
Bezit energetiserende kracht
De citroenfrisheid wekt lichaam en geest op
 

Alles weten over het ingrediënt
10 /10 (4)

15,00 €

Kopen

De Verbena producten van L'OCCITANE

Lavender

Lavendel wordt niet alleen gewaardeerd om zijn delicate geur, maar ook om zijn verzachtende en geneeskrachtige eigenschappen. De geschiedenis van deze plant begint met de komst van de Romeinen in de Provence. Ook vandaag nog gedijt de Franse lavendel in deze regio met zijn milde en droge klimaat.

Deze lavendelolie draagt het A.O.P.-label (Protected Designation of Origin), dat de kwaliteit en de oorsprong van het product garandeert.

 

Alles weten over het ingrediënt
  • Vegan
10 /10 (2)

27,00 €

Kopen

De Lavender producten van L'OCCITANE

Psst...Er wacht een verrassing op je!

Op dit moment wordt er bij elke bestelling een kaart om te zaaien aangeboden! 
Het is de perfecte gelegenheid om groen te planten nu de lente eraan komt! 

CODE: CARD
Hoe plant ik mijn zaaikaart

Het L’OCCITANE Formulatie Charter

Wij zijn ons bewust van de evolutie van onze wereld en van de behoeften van onze consumenten. Daarom hebben wij ons eigen strikte formuleringshandvest opgesteld om onze formuleringskeuzes op een transparante manier te delen: het geeft duidelijk aan welke ingrediënten wij bij voorkeur gebruiken, welke wij niet gebruiken en welke wij met mate gebruiken en waarvoor wij voortdurend op zoek zijn naar meer natuurlijke en milieuvriendelijke alternatieven.
 

ONTDEKKEN

De eco-extractie van de Immortelle Bloem

Om onze consumenten veilige en kwaliteitsvolle ingrediënten te kunnen bieden, hebben wij het geluk te beschikken over een onderzoekslaboratorium dat zich specifiek bezighoudt met de ontwikkeling van plantaardige extractieprocédés.
Ontdek hoe we de oneindige krachten van het Immortelle bloem onthullen met respect voor de mensheid en de planeet.

ONTDEKKEN