L'Occitane steunt UNICEF

L'Occitane en Provence zet zijn strijd tegen vermijdbare blindheid voort

Bij L'Occitane, is het zicht een belangrijk aspect en één van de belangrijkste actieterreinen van zijn foundation. Sinds 2016, steunt L'Occitane UNICEF om zo bij 1,7 miljoen kinderen vermijdbare blindheid te helpen voorkomen. Dit dankzij het A-supplementenprogramma gefinancieerd door de verkoop van een solidariteitsproduct.

Deze keer, heeft het Modehuis CASTELBAJAC Paris de Limited Edition Solidariteitskaars bedacht voor L'OCCITANE. De kaars heeft het ontwerp van het poëtische Modehuis en de sterke boodschap van L'OCCITANE & UNICEF: 1 UNICEF Kaars = 1 jaar Vitamine A voor 5 kinderen **

Samen vechten tegen vermijdbare blindheid

Dankzij de steun van de L'Occitane Foundation, gaat 100% van de inkomsten* van Cherry Blossom Kaars.
Met de steun van de L'Occitane Foundation, zullen 100% van de voordelen * van deze Cherry Blossom kaars wereldwijde blindheid helpen voorkomen door vitamine A-supplementenprogramma.
 
De vertegenwoordigde kinderen zijn geen begunstigden van de UNICEF-programma's. 
 

Help ons een wereld te bouwen waarin kinderen kunnen bloeien

Volgens schattingen van de WHO leeft 90% van de mensen met een slecht gezichtsvermogen in ontwikkelingslanden en kan 80% van de blindheid worden voorkomen. Een van de belangrijkste oorzaken van kinderblindheid is vitamine A-tekort, dat wereldwijd 137 miljoen kinderen jonger dan vijf jaar treft en hen ook blootstelt aan vermijdbare en levensbedreigende ziekten.
 
1 Unicef Kaars = 1 jaar Vitamine A voor 5 kinderen dankzij het Vitamine A-supplementenprogramma*
In de meeste gevallen is preventie de meest effectieve en relevante oplossing om deze ziekten te bestrijden.
 
De vertegenwoordigde kinderen zijn geen begunstigden van de UNICEF-programma's.

Een geschenk met waarde!

Onze solidariteitsgiftset

€10,- wordt ook gedoneerd aan UNICEF bij aankoop van deze giftset om zo de preventie tegen vermijdbare blindheid te verbeteren.

Ik ontdek

L'Occitane engageert zich

Van 2017 tot 2019 zal de steun van L'OCCITANE aan UNICEF naar verwachting 1,7 miljoen kinderen ten goede komen.

Meer weten
 

* Detailhandelsprijs exclusief belastingen, transport- en productiekosten
** Deze gelijkwaardigheid wordt berekend op basis van de gemiddelde totale kosten, inclusief levering, van één jaar vitamine A-suppletie voor een kind in Zuid-Azië of in sub-Sahara Afrika. De prijs van vitamine A kan per land verschillen. UNICEF steunt geen enkel bedrijf, merk, product of dienst.