Collectie Shea

Shea 2-in-1 exfoliërende zeep

De 2-in-1-zeep, verrijkt met Shea Butter en zonder palmolie, reinigt en exfolieert de huid en omhult deze met een delicate geur van bloemige honing.
Deze zeep heeft 2 kanten: een gladde, om de huid zachtjes te reinigen en te exfoliëren, de andere met reliëf om de microcirculatie te helpen stimuleren door middel van een massage.

Alles weten over onze vaste zepen

12,00 €

Kopen

Een zacht bubbelbad!

Verrijkt met Shea Butter (5%), bekend om zijn voedende eigenschappen, helpt dit schuimende bad de huid te verzachten en tegelijkertijd het gevoel van droogte te beperken. De ultra-crèmekleurige textuur verandert in een rijk en royaal schuim!

De geheimen van een ontspannend en anti-stress bad
  • Beschikbaar in de boetiek
10 /10 (1)

27,00 €

Kopen

Het ideale beauty ingrediënt

De Shea Butter wordt gebruikt door de vrouwen in de Afrikaanse Subsahara ter bescherming van de haren en de huid. Dit ingrediënt is gekend voor zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Ontdek hier de Shea Butter collectie en onze iconische Shea Butter Hand Cream! 

De Shea Lichaamscollectie: voedt en brengt comfort voor droge en normale huid

De Shea Handencollectie: hydrateert, voedt & verzacht

Uitzonderlijke Shea boter concentratie (25%)

Om tegemoet te komen aan de essentiële behoeften van de droge tot zeer droge huid, zelfs van de gevoelige huid, maakt de Shea Ultrarijke Comfortcrème de gezichtshuid soepel, zacht en daardoor voelt deze niet meer strak aan. Als beschermd tegen agressie van buitenaf, blijft het de hele dag comfortabel.

De Shea Gezichtscollectie: een dagelijkse voeding en comfort