Shea Handverzorgingsritueel

Een makkelijk ritueel om zorg te nemen voor uw handen. Verrijkt met Sheabutter.

Kies uw product

Aantal

€ 19,50
  • Referentie: PPLKITKAR19W

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Shea Handverzorgingsritueel

OMSCHRIJVING

Een comfort voor uw handen. Ontdek ons schoonheidsritueel tasje en ontdek opnieuw uw zachte handen. Bij L'OCCITANE,zijn vanaf de start expertise in handverzorging en hebben we een verzorgingsritueel ontwikkeld dat simpel en efficient is om deze gevoelige zones te behandelen en beschermen.
1ste stap : zorg voor uw nagelriemen met de nagelriemstaafjes en Iconische Shea Nail & Cuticle Nouirishing Oil: nieuwe verpakking, maar dezelfde voordelen! verrijkt met Shea Oil (30%) zorgt het voor sterkte en glans voor uw nagels.
2de stap : Hydrateer, verzorg en bescherm uw handen met de Shea Hand Cream. Rijk aan Shea Butter (20%)en een rijke romige textuur die snel indringt in de huid voor onmiddelijk comfort.

Uw Shea Beauty Hand Ritueel bevat :
- Een Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil 7,5ml
- Een Shea Hand Cream 10 ml
- Een kit nagelriemstaafjes
- Een nagelvijl
- Een blauw en wit tasje

Het kleine formaat is handig om mee te nemen en te retoucheren gedurende de dag.

SHEA BUTTER

Karitéboter is een ingrediënt voor ideale schoonheid, gebruikt door vrouwen in de Afrikaanse subsahara om hen te helpen hun huid en haar te beschermen en te voeden. Voor een volledig scala aan verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haren heeft L'OCCITANE een duurzame en gelijkwaardige samenwerking ontwikkeld met de vrouwen in Burkina Faso, die het produceren. L'OCCITANE gebruikt karitéboter, in uitzonderlijke concentraties, om de huid te voeden, te beschermen en tot rust te brengen. Shea Butter

Reviews van klanten


U zal ook houden van