Shea Butter Violet Body Cream 'Het Goud van Vrouwen'

Kies uw product

Aantal

€ 23,00
(€ 230 / l)
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Shea Butter Violet Body Cream 'Het Goud van Vrouwen'

OMSCHRIJVING

Voor een gehydrateerde, beschermde en gevoede huid
Met Shea Butter.

L’Occitane viert de vrouwen in Burkina Faso, ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag, door haar Shea Butter bestsellers in een nieuw jasje te steken met de kleuren van Afrikaanse stoffen wax.

Bescherm en voed uw huid van hoofd tot teen dankzij onze verzachtende crème. Deze crème, verrijkt met 10% biologische Shea Butter, heeft een lichte textuur, maar voedt de huid toch intens en trekt snel in. De poederige en zoete geur van violet, geeft een extra touch en laat de huid zacht geparfumeerd achter.

De Shea Butter Collectie is emblematisch voor het engagement van het merk.
Shea Butter wordt « het Goud van Vrouwen » genoemd en wordt geproduceerd in samenwerking met meer dan 17.000 vrouwen in Burkina Faso, in kader van een langdurige samenwerking.
Sinds het begin van de jaren 1980 is L'Occitane een fair trade samenwerkingsverband aangegaan met vrouwen in Burkina Faso, die karitéboter produceren. De L’OCCITANE Foundation zet zich in voor de economische emancipatie van vrouwen in Burkina Faso, door projecten te steunen tegen analfabetisme en ter gunste van vrouwelijke ondernemersschap.

SHEA BUTTER

Karitéboter is een ingrediënt voor ideale schoonheid, gebruikt door vrouwen in de Afrikaanse subsahara om hen te helpen hun huid en haar te beschermen en te voeden. Voor een volledig scala aan verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haren heeft L'OCCITANE een duurzame en gelijkwaardige samenwerking ontwikkeld met de vrouwen in Burkina Faso, die het produceren. L'OCCITANE gebruikt karitéboter, in uitzonderlijke concentraties, om de huid te voeden, te beschermen en tot rust te brengen. Shea Butter

INGREDIËNTEN

Essentiële rozenolie
Viooltjes uit de Provence (Extract van de bladeren van de Viola Odorata)
Biologische galamboter

Reviews van klanten


U zal ook houden van