De meerwaarde van een serum in uw dagelijkse verzorging?

Waarom een serum gebruiken ?

L'OCCITANE neemt u mee in de wondere wereld van schoonheid geïnspireerd door de natuur. Ontdek vandaag alles wat u moet weten over serums. U hebt er waarschijnlijk al van gehoord maar als u nog steeds vragen heeft, bent u hier aan het juiste adres. Lees hier meer over het schoonheidsgeheim dat uw huid kan verbeteren !

Wat is een serum ?

Wat is een serum ?

Een serum is een geconcentreerde vloeistof. Het bevat ingrediënten die zich actief richten op specifieke huidproblemen.

De moleculen in een serum zijn erg klein, waardoor uw huid ze eenvoudig absorbeert. Een serum kan bijvoorbeeld uw huid beschermen tegen veroudering en hyperpigmentatie, maar het kan ook de elasticiteit herstellen.

Onafhankelijk van de leeftijd of huidtype is het serum een belangrijk element in uw dagelijkse gezichtsverzorging. Een serum bereikt namelijk specifieke delen van de huid, wat bij andere producten niet het geval is. Voor het beste resultaat gebruikt u een serum in combinatie met een vochtinbrengende crème.
Hoe gebruikt u een serum ?

Hoe gebruikt u een serum ?

De volgorde is belangrijk in een schoonheidsroutine: elke stap bouwt voort op de voorgaande.

1. REINIGING: een serum brengt u best aan op een propere en droge huid. Zorg er dus voor dat uw huid gereinigd is vooraleer u het serum aanbrengt.

2. MASSAGE: Een kleine hoeveelheid is voldoende : breng het serum aan op uw gezicht en hals en masseer zachtjes de huid. Laat het inwerken.

3. HYDRATEER: Breng vervolgens gezichtsolie aan op uw huid indien u er één gebruikt. En daarna uw vochtinbrengende crème.

Afhankelijk van het serum gebruikt u het tijdens uw dag en / of nachtritueel.
Serums L'OCCITANE

Onze favoriete serums

De meest verrassende : het Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum heeft een verassende textuur en is een complete verzorging die de huid hydrateert en tekenen van veroudering voorkomt. Het zorgt voor een mooie en stralende huid. 

De "Guess My Age": het Immortelle Divine Serum pakt de zichtbare tekenen van veroudering aan. Voor een jongere en meer stralende huid met betere elasticiteit.

De "Fountain of Youth" : ontdek het Precious Serum Immortelle dat de eerste tekenen van ouderdom tegengaat. Het corrigeert rimpels en herstelt de huid.

De meest stralende : het Reine Blanche Whitening Serum is samengesteld met extracten van de moerasspirea bloem uit de Provence. Het zorgt voor een meer regelmatige en stralende huid.
Bekijk alle serums

Zichtbare transformatie van uw huid in één nacht

Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum L'OCCITANE
Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum is de nieuwste creatie van L'OCCITANE en het combineert het comfort van een olie met het absorptievermogen van een serum.

Dit serum bevat drie actieve ingrediënten die uw huid helpen te herstellen na een lange dag. Het Acmella Oleacera extract verzacht stressrimpels en heeft het effect van een natuurlijke botox. Majoraan extract maakt de huid stralend en de Immortelle olie verjongt de huid. Uw huid is met andere woorden gehydrateerd en stralend.

Voor een beter effect kan u het serum ook in combinatie met uw andere producten gebruiken.

De perfecte routine voor het slapengaan

De perfecte routine voor het slapengaan L'OCCITANE

1,2,3… Slaap !

1. Reinigen en tonifiëren : Probeer onze Immortelle Divine Cream-in-Foam Cleanser voor het zacht reinigen van uw huid. Gebruik vervolgens de Essential Face Water Immortelle als toner.

2. De huid voorbereiden : Masseer uw huid in met Reset voor een moment van puur plezier !

3. Een aangepaste verzorging : Gebruik een serum, olie en / of crème die aangepast is aan de behoeften van uw huid.
Droge huid ? Probeer onze Shea Light Comforting Cream.
Rimpels & fijne lijntjes ? Ontdek onze Precious Night Cream Immortelle.

Een serum voor u !

Bekijk alle serums