Waarom moet je een serum voor het gezicht gebruiken?

Pourquoi utiliser un sérum visage

Laat L'OCCITANE je gids zijn in de wonderlijke wereld van de schoonheid, geïnspireerd door de Natuur. Ontdek alles wat je moet weten over serums. Je hebt er vast al eens van gehoord, maar je hebt nog een paar vragen, en je weet eigenlijk niet waarom je een serum in je schoonheidstirueel zou opnemen? Ontdek hier alles wat je moet weten over dit schoonheidsgeheim, deze essentiële troef in je zoektocht naar een mooie huid en hoe je het gebruikt.

Pourquoi utiliser un sérum ?

Wat is een serum voor het gezicht?

Een serum is een geconcentreerde vloeistof met actieve ingrediënten die gericht zijn op specifieke huidproblemen. 

De moleculen in een serum zijn zeer klein, zodat je opperhuid ze eenvoudiger kan opnemen. Zo kan een serum je huid herstellen of beschermen, verouderingsverschijnselen bestrijden, vlekken verzachten of een gebrek aan elasticiteit of hydratatie oplossen ...  

Het is een essentiële stap in elk verzorgingsritueel voor het gezicht, hoe oud of jong je ook bent en welk huidtype je ook hebt, omdat het serum delen van de huid verzorgt die andere producten niet kunnen bereiken. Voor een doeltreffend ritueel moet je de werking van je serum - dat een specifieke behoefte betreft - aanvullen met een hydraterende crème.
Comment utiliser un sérum ?

Hoe gebruik je een serum?

De volgorde is belangrijk in een schoonheidsritueel: elke stap rekent op de voorgaande stap om de effecten hiervan te versterken.

1. JE HUID REINIGEN: Een serum moet gebruikt worden op een schone, droge huid, dus moet je ervoor zorgen dat je elk spoor van make-up elimineert en de huid verkwikt voordat je je serum aanbrengt.

2. MASSEREN: Een kleine hoeveelheid is genoeg! Masseer het serum zachtjes op je gezicht en je hals om het product te laten doordringen. Laat drogen.

3. HYDRATEREN: Breng vervolgens je olie aan als je deze gebruikt, en dan je crème. 

Afhankelijk van het serum kun je dit zowel tijdens je ritueel 's ochtends als 's avonds gebruiken. 
Sérums hydratants L'OCCITANE

Onze favoriete gezichtsserums

Het meest verrassende: het Immortelle Reset Nacht olie-in-serum, met een verrassende textuur, is een globale stimulerende verzorging die de huid hydrateert en verouderingsverschijnselen voorkomt, voor een stralend mooie huid. 

Het 'Raad eens hou oud ik ben': het Immortelle Divine serum bestrijdt zichtbare verouderingsverschijnselen: hallo jonger uitziende huid, verbeterde stevigheid en elasticiteit, stralende huid.

De bron van de eeuwige jeugd: ontdek het Precious Immortelle serum, dat de eerste verouderingsverschijnselen en lachrimpeltjes corrigeert en de huid vol maakt. 

Het helderste: het Reine Blanche Whitening serum maakt gebruik van extracten van moerasspirea uit de Provence voor een regelmatige, heldere huid. 
zie alle serums

Zichtbare transformatie van je huid in één nacht

Immortelle Reset Nuit Huile-en-Sérum L'OCCITANE
Immortelle Reset Nacht olie-in-serum, de nieuwste creatie van L'OCCITANE, combineert het comfort van een olie met het absorptievermogen van een serum.

De samenstelling van dit serum bevat ook drie actieve ingrediënten waardoor je huid na een lange dag als het ware 'gereset' wordt. Extract van Acmella Oleacera strijkt stressrimpeltjes onmiddellijk glad, het is net natuurlijke botox. Extract van majoraan schudt de huid wakker en essentiële olie van immortelle bestrijdt verouderingsverschijnselen. Je huid is gehydrateerd en stralend.

Je kunt de olie-in-serum ook voorafgaand aan je andere producten gebruiken, voor meer doeltreffendheid.
Ontdekken

het perfecte avondritueel

het perfecte L'OCCITANE nachtritueel

1, 2, 3 ... Slapen!

1. Reinigen en verkwikken: Probeer ons Immortelle Divine reinigende Mousse-in-Crème om de huid mild te reinigen, en gebruik hierna Immortelle Essentieel Water om de huid te verkwikken. 

2. De huid voorbereiden: Masser je huid met Reset voor een moment van puur plezier!

3. Bepaal je behoeften: Gebruik een serum, een olie en/of een crème om je aan te passen aan de behoeften van je huid.
Droge huid? Probeer onze Shea Lichte Comfort Crème.
Rimpel(tjes)? Ontdek onze Reine Blanch Nachtmasker
Je kunt je ritueel aanvullen met een crème voor de oogomtrek.

Kies je gezichtsserum

Bekijk alle serums