U heeft een actieve levensstijl? Uw schoonheidsroutine moet aangepast zijn aan uw sporttraining! Vind al onze schoonheidstips om zorg voor uzelf te nemen voor en na de inspanning.

VOOR DE INSPANNING

Reinig uw huid, klaar, start!

Een essentiële stap voor de inspanning: reinig uw huid. Omdat sport het toelaat om dode huidcellen en onzuiverheden te elimeneren, is het belangrijk om uw huid voor elke training goed te reinigen om de voordelen van een goede sportsessie te maximaliseren!

Voor diegene die graag willen sporten EN een perfecte huid hebben, gebruik een BB Crème. Een lichte textuur en inclusief zonbescherming, is een BB Crème een ideaal product voor buiten activiteiten.

Zweet resistent tegen alle tests

Blijf fris, zelfs tijdens de inspanning door een deodorant die bij u past te kiezen. Of u nu een spray of roll-on wil, er is voor iedereen wat wils! Kies een formaat die u makkelijk in uw tas kan bewaren.

NA DE INSPANNING

Stretch onder de douche

Zodra u klaar bent met zweten, helpt u uw lichaam te herstellen door het nemen van een goede douche. Kies voor een frisse douchegel en vergeet niet om uw lichaam te hydrateren na de douche. Een klein pluspunt: Verleng het verstevigende effect met de Almond collectie en zijn producten voor een gevoede en gladde huid.

Gouden medialle voor uw gezicht

Na uw inspanning, reinig uw huid weer om onzuiverheden te verwijderen. Breng vervolgens een reinigingsmist aan voor een vochtinbrengende en verfrissend effect. Vergeet tenslotte niet om uw huid hydrateren! Kies voor een crème of een lichte gel die makkelijk in de huid dringt en hydrateer de huid grondig.

Producten om in uw tas te stoppen

Shower gel, body milk, schampoo, conditoner, steek uw sporttas niet weg, kies voor kleine formaten!
Alle producten om te transporteren

Geniet van de nacht...

...om uw huid te regeneren!

Na de inspanning, het comfort... Verleng de voordelen van sport op uw huid zonder (bijna) enige inspanning!
Breng 3 druppels Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum in de avond voor een lichte, egale huid en zichtbaar jonger bij het ontwaken.

Ik regenereer mijn huid