Shea Rose Rifle Paper Co. Handcrème 10ml

Liefde om mee te nemen!

De Provence, het land van betovering, ontmoet het vrouwelijke en kleurrijke penseel van het beroemde merk dat zich baseert...
Meer weten…
Kies uw product
Aantal
3,00 €
(300 € / l)
  • Informatie over de levering
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49MR010K19DTS
OMSCHRIJVING
Liefde om mee te nemen!

De Provence, het land van betovering, ontmoet het vrouwelijke en kleurrijke penseel van het beroemde merk dat zich baseert op de kunst van het leven. Dan is het de tijd van een nieuwe limited edition. Rifle Paper Co. vangt de geuren, lichten en texturen van de Middellandse Zee en gaat met zijn exclusieve patronen de iconische Shea collectie in een nieuw jasje steken. Bladeren, noten en sheabloemen mengen zich voor een kleurrijke samenwerking! Uw iconische Shea Rose Delightful Hand Cream , geparfumeerd met roos en verrijkt met shea is gekleed in een roze verpakking gevuld met liefde!

Verrijkt met biologische sheaboter (20%), dringt deze handcrème gemakkelijk door om de handen te helpen voeden, beschermen en verzachten. Daarnaast omhult ze uw handen met een subtiele geur van roos. De romige textuur wordt snel opgenomen en laat de handen zacht en comfortabel achter , zonder enige vettige laag. De Shea Hand Cream wordt elke 4 seconden * in de wereld verkocht.

Deze verzorging
- Helpt de huid te voeden (95%) en de handen te verzachten (92%) **
- Dringt snel in (81%) zonder een vette film achter te laten (70%) **
- Helpt de huid te beschermen tegen uitdroging (92%) **

Ideaal voor gevoede, zachte, beschermde en subtiel geurende handen! Het reisformaat maakt het mogelijk om het overal mee naar toe te nemen.

Voor elke type huid.

* Bron: Fiscaal jaar 2017/2018
** Tevredenheidstest bij 37 vrijwilligers gedurende 2 weken

Reviews van klanten