• Nieuw
  • Exclusivité Web
  • Exclusief Online

Rifle Paper Co. Lichaamsverzorging giftset

Drie limited edition producten, verrijkt met Sheabutter, zitten verstopt in een prachtige gekleurde giftset met romantisch design.

Kies uw product

Aantal

€ 25,00
  • Referentie: PPLRIFLEWEB19W

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

De Provence, het land van betovering, ontmoet het kleurrijke penseel van Rifle Paper Co. voor een nieuwe kleurrijke samenwerking onder het teken van liefde.
3 van je favoriete shea-lichaamsbehandelingen zijn versierd met de mooiste kleuren en geven de woorden 'Mon Amour' weer om dit gevoel te vieren. Verborgen in een prachtige kleurrijke en bloemrijke metalen doos, zullen deze producten voor uw huid zorgen en uw hart verrukken.

Het ideale geschenk om je geliefde zijn hart te veroveren op Valentijnsdag!

Uw Rifle Paper Co.bodycare giftset bevat:
- Een Rifle Paper Co.Shea Delicious Rose Hand Cream 30 ml - Limited Edition
-een Rifle Paper Co. Shea Milk Soap 50g -limited edition
- Een Rifle Paper Co.Shea Ultra Rich Body Cream50ml - limited edition

SHEA BUTTER

Karitéboter is een ingrediënt voor ideale schoonheid, gebruikt door vrouwen in de Afrikaanse subsahara om hen te helpen hun huid en haar te beschermen en te voeden. Voor een volledig scala aan verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haren heeft L'OCCITANE een duurzame en gelijkwaardige samenwerking ontwikkeld met de vrouwen in Burkina Faso, die het produceren. L'OCCITANE gebruikt karitéboter, in uitzonderlijke concentraties, om de huid te voeden, te beschermen en tot rust te brengen. Shea Butter

Reviews van klanten


U zal ook houden van