Bij de lancering van Aqua Réotier viert L'Occitane het blauw van haar nieuwe collectie: het Blauw van Réotier


De rode draad in deze fragmenten is het mytisch blauw. De film combineert kracht, esprit en energie dankzij spectaculaire beelden en laat ons het Blauw van Réotier Ontdekken. 

Laat u door onze protagonisten meenemen op avontuur en waan uzelf in het Middellandse Zeegebied waar u zich laat omringen door de koele, blauwe tinten.

Dompel uzelf onder in het Blauw van Réotier voor een frisse, gehydrateerde en gerevitaliseerde huid.

3 dansers, 3 energieën, 3 voordelen voor een #RetourALaSource.

Opus #1 - Léo Walk

Ontdek Léo Walk op zijn reis door de stad Chefchaouen. Laat u verrassen door het nieuwe juweel van de streetdance; hij straalt met de kracht van blauw!

OPUS #2 - TATIANA SEGUIN

Voor onze tweede tussenstop komen wij terecht bij Tatiana op de Circle of Swimmers in Marseille. Tatiana, toont ons met enkele danspassen de kracht van blauw!

OPUS #3 - JEANNE MOREL

Op het einde van onze reis naar de bron Réotier komen we bij de intrigerende Jeanne, die samen met ons het blauwe uur viert en de plaats waar de kracht van het blauw zijn hoogtepunt bereikt!

Les 3 protagonistes

Opus #1 - Léo Walk

Danseres van Christine & The Queens, Romeo Elvis & Thylacine ...; "Je veux tes yeux" door Angèle, choreograaf van de nieuwe Pirate Heart clip, Léo is de nieuwe Franse parel van de streetdance. Resoluut modern, ontzettend ontspannend, Leo bloeit open in een koel en spontaan universum.

Opus #2 - Tatiana Seguin

Krachtig en uniek. Tatiana komt tot leven met moderne muzikaliteit en navigeert tussen creatieve energieën en hedendaagse gebaren. Choreograaf, acrobaat en oprichter van het Angoulême-dansfestival! Ze is een vaste waarde op het internationale toneel.

Opus #3 - Jeanne Morel

Jeanne daagt de grenzen van artistieke performance uit, door haar verlangen om te experimenteren met haar kunst in verschillende vormen. Ze is een danseres, een actrice, een performe, ze is steeds op zoek naar andere vormen om zich uit te drukken. Een veelzijdige kunstenaar met overvloedige en precieze bewegingen, halverwege tussen een onschuldige, jonge, naïve vrouw en een femme-fatale.

Voel ook de kracht van het magische blauw!