De nieuwe Réotier Collectie

Schenk uw huid hydratatie en verfrissing dankzij onze nieuwe Aqua Réotier Collectie.

NIEUW


Kies voor intense hydratatie

Twee texturen die de zintuigen zullen prikkelen

Het potje met de sprankelende gel ziet er niet alleen leuk uit maar is ook efficient. Deze Ultra-Thirst Quenching Gel, samengesteld uit duizenden micro-bellen, hydrateert zelfs de meest gedehydrateerde huid. Hij vormt een onmisbare stap voor uw hydratatieproces.

Indien u een meer crème textuur verkiest, dan is de Ultra-Thirst Quenching Cream iets voor u. Hij is geschikt voor alle huidtypes die op zoek zijn naar hydratatie. De lichte en zachte crème laat uw huid stralen en zorgt voor een gehydrateerde huid gedurende de hele dag.

De natuurlijke bron van Réotier

Deze unieke bron is gevormd in de Hautes-Alpes door de natuur. Het water van deze bron is een geraffineerde mix van neerslagwater beladen met calcium dankzij de stenen die zich in het water bevinden en vers regenwater. Deze bijzondere bron bevat een mix van Calcium, Magnesium en Sulfaat.

Kennis in een flesje: 3 stoffen die samen voor een intense hydratatie zorgen

HYALURONZUUR

houdt de huid gehydrateerd en herstelt de vitaliteit.

GLYCEROL

houdt de watermoleculen op het oppervlak van de huid vast voor een betere hydratatie.

CALCIUM

Versterkt de buitenste lagen van de opperhuid door het behoud van haar natuurlijke hydratatie.

UW HYDRATERENDE COLLECTIE

Stap voor stap, druppel voor druppel

Integreer in uw schoonheidsritueel onze verfrissende verzorgingscollectie op basis water rijk aan calcium van de Réotier bron: een Cleansing Gel voor een perfect gereinigde huid, een hydraterende toner voor een strakke huid en ter voorbereiding van de hydraterende verzorging en mist voor het gezicht een voor een frisse afwerking.

Ontdek de volledige collectie