Reine Blanche Collectie

Wind, kou, vervuiling... De winterblues maakt onze teint vaak grauw en verhindert haar te stralen.
Hoe kunnen we het een boost geven? Dankzij de vindingrijkheid van de natuur, verwerkt in de Reine Blanche Gezichtsverzorgingslijn!
Hun geheim? De Reine de Prés! Een smetteloze witte bloem die we zullen plukken in het hart van de ongerepte bergen van de Drôme Provençale. Volgens de legende lichten haar bloemblaadjes op naarmate de dagen verstrijken... Een ware muze die ons op natuurlijke wijze inspireert!

Laat je huid weer stralen

De Reine Blanche collectie, geformuleerd met het Reine Blanche Complex met plantenextracten van natuurlijke oorsprong, is geïnspireerd op de Reine de Prés, een bloem die bewonderd wordt om haar stralend witte bloemblaadjes, en helpt de huid uniformiteit en glans te geven.

54,00 €

Kopen
De Reine Blanche collectie

Een oogverblindende cocktail

Het moerasspirea extract

Deze in de XVI eeuw ontdekte plant, een waar symbool van zuiverheid, onthult zijn verlichtende eigenschappen in combinatie met witte moerbei.

Vitamine C

Het staat al lang bekend als een krachtige antioxidant, en helpt de schadelijke effecten van invloeden van buitenaf te bestrijden, terwijl het de huid helpt te verlichten.

Extract van witte moerbei

Het gebruik van de bladeren en wortels is erkend in de traditionele Chinese geneeskunde. Het helpt het verschijnen van pigmentvlekken te bestrijden en glans van de huid te behouden.