PARFUM VOOR VROUWEN

Fruitig, bloemig of aromatisch, onze parfums brengen een emotie teweeg en doen u terugdenken een uw leukste herinneringen. Ontdek onze tijdloze vrouwelijke geuren en droom weg van de Provence.

Néroli & Orchidée Eau Intense

Een mix van citrus, zachte bloemenzoetheid en mysterieuze, verslavende vanilletonen. 
In deze limited edition Neroli & Orchidee wordt onze verantwoord gewonnen vanille geaccentueerd in een omhullende geur.

Ontdek al onze nieuwigheden

Onze giftsets met parfum!

Tips nodig om jouw geur uit te kiezen?

tips-parfum

Ontdek al onze beauty tips voor parfum

Een parfum kiezen voor de vrouw in je leven, of HET parfum vinden dat perfect is voor je man, is niet altijd gemakkelijk! Gelukkig kunnen de experts van L'OCCITANE jou helpen het beste parfum te vinden dat past bij de persoonlijkheid van je geliefde - of die van jezelf! Ontdek al onze parfum tips.
ONTDEKKEN
parfum L'OCCITANE bloemig orientaals houtig fruitig vrouwelijk eau de toilette

Onze beste geuren
voor vrouwen

Al onze geuren zijn een eerbetoon aan de mediterraanse manier van leven en de unieke Provençaalse natuur. Druk je persoonlijkheid uit door onze fruitige, oosterse, gastronomische, bloemige of houtachtige geuren!

ALLE VROUWEN PARFUMS

Ontdek onze favoriete vrouwengeuren!

Alle vrouwenparfums

Collection 86 Champs
par Pierre Hermé

Ontdek de exclusieve collectie eaux de parfum door L'OCCITANE en Pierre HERMÉ
en laat je verrassen voor betoverende combinaties van geuren.

Ik ontdek

Elk zijn parfum!

Welk parfum past bij jou?

Bloemig, fruitig of eerder kruidig? Vind het parfum dat bij jou past en zo de verschillende facetten van jouw persoonlijkheid onthullen!

Ik ontdek

De Provence, een streek vol geuren
De Provence is rijk aan geschiedenis en uitwisseling, het is een streek waar parfumeurs aan gehecht zijn. De zonnige landschappen tussen de zee en de bergen vormen een onuitputtelijke inspiratiebron voor ontwerpers uit de hele wereld. Hier groeit lavendel, maar ook Provence-roos, oranjebloesem en jasmijn, zodat de beroemdste 'neuzen' hier een heel scala aan geuren tot hun beschikking hebben die erop wachten om elkaar te ontmoeten in de beste parfums. Midden in deze wonderbaarlijke tuin waar elke geur de zintuigen aanspreekt, creëert en ontwikkelt l'OCCITANE zijn eaux de toilette en parfums voor vrouwen met unieke karaktertrekken.
Elk product van L'OCCITANE is verkrijgbaar in een afzonderlijke flacon of een giftset. 


Bloemen- en fruitige bloemengeuren
Met L'OCCITANE zet je je koffers midden in een bloemenveld neer ... Kom onze wereld vol bloemengeuren en fruitige geuren ontdekken. Ze vormen een ideale parfumkeuze als je op zoek bent naar de essentie van vrouwelijkheid, in zijn lichtste vorm. De romantische, verfijnde, tedere of guitige maar altijd geraffineerde eaux de toilette met bloemengeuren van L'OCCITANE zullen je overrompelen. Laat je leiden door je zintuigen en duik onder in een betoverende wereld, waarin de mooiste soorten Rose, Pivoine Flora, Fleur de Cerisier of Terre de Lumière, L'eau ... heten. Zoek je een eerste parfum voor een jong meisje? Onze collectie omvat een mini-giftset met 3 emblematische bloemengeuren waaruit ze het parfum kan kiezen dat haar voorkeur heeft. 

Zin in een uniek parfum voor een unieke vrouw? Laat je verleiden door de Collection d'Eaux de Parfum Femme 86Champs L'OCCITANE in samenwerking met Pierre Hermé. Deze selectie exclusieve producten die alleen op onze site verkrijgbaar zijn, combineert zonder complex zwarte bessen met rabarber, framboos met groene Matcha-thee en roos met saffraan. Elke eau de parfum voor vrouwen straalt een ongelooflijke levenslust uit en sleept je mee in een wolk van fruit, bloemen en kruiden, in een kleurrijke wereld die geïnspireerd is op deze prachtige mediterrane streek.


De buitengewone Hesperiden-tuin
Onze Hesperiden hebben een intense frisheid gemeen: ze vormen een echte ode aan vrijheid. L'OCCITANE vindt klassieke geuren voor vrouwen uit de wereld van de parfumerie opnieuw uit en moderniseert ze. Kies voor de prikkelende, tijdloze charme van Eau de toilette Verbena of Verbena citrus in hun mooie, nostalgische flacon (twee van onze emblematische uniseks parfums.
Het bijzonder frisse Eau de Toilette Thé Vert Les Classiques bevestigt zijn sensuele, subtiele karakter. Een eau de toilette die wordt gekenmerkt door zijn pure frisheid, die verzacht wordt door zeer verleidelijke achtergrondgeuren.
 

De betoverende kruidengeuren
Hun krachtige, betoverende geur neemt je onmiddellijk mee naar Wonderland. De kruidige geuren van l'OCCITANE staan op één rij met de Eau de Cologne Lavande in onze parfumcollectie voor vrouwen. Ze hebben een authentiek karakter dat hun verfijndheid nog beter onthult op de huid. 
Met zijn nieuwe parfum voor vrouwen, Eau de Parfum Terre de Lumière, heeft L'OCCITANE een bestseller gecreëerd. Deze zoete, verslavende geur onthult uur na uur een verrassende, gloeiende frisheid en draagt trots zijn contrasten uit om een perfecte balans te bereiken. 
Eau de Parfum Terre de Lumière is ook verkrijgbaar in Édition Or (Limited Edition in een originele flacon).


De Provence, tussen Oriënt en Westen
De Provence, op een kruispunt van werelddelen, is verrijkt met invloeden uit het Oosten. Een uitstekende reden voor l'OCCITANE om kruidige, intens sensuele geuren samen te stellen. Weelderige Oosterse geuren vinden hun plaats tussen de grote Klassiekers van L'OCCITANE, in het geheimzinnige Eau d'Iparie en het Eau de parfum Ambre (Les Classiques). 
Ontdek ook Terre de Lumière in een intense editie, gedragen door een wolk van wierook en gewiegd door zachte lavendelhoning en tonkabonen ... 

L'OCCITANE nodigt je uit om zijn uitgebreide parfums voor vrouwen te ontdekken. Goed beschermd in hun mooie flacons, alleen of samen met schoonheidsproducten in een parfumgiftset voor vrouwen vormen ze een prachtig cadeau om (jezelf) te geven.
Ontdek ook onze selectie parfums voor mannen.