PARFUM VOOR MANNEN

Onze parfums vertellen een uniek en authentiek verhaal, geïnspireerd door de Provençaalse man. Krachtig, impulsief of fris? L'OCCITANE stelt u mannelijke geuren voor aangepast aan uw wensen.

Eau de Parfum Mannen Karité Corsé | L'OCCITANE
75,00 €
Kopen
Eau de Parfum Mannen  Olivier Ondé | L'OCCITANE
75,00 €
Kopen
Eau de Parfum Mannen Bois Flotté | L'OCCITANE
75,00 €
Kopen

3 must-have parfums

Eau de Cedrat

De combinatie van de sprankelende frisheid van het pulp van Cedrat en de houtachtige bitterheid van de schors.

Meer weten

Cap Cedrat

De samenkomst van citrusnoten van Cedrat en muntnoten met koude kruiden.

Meer weten

L'Occitan Eau de Toilette

Gepeperde en nootmuskaatnoten van verbrand hout, geïnspireerd op de ruwe geuren van de Provence.

Meer weten

Ontdek onze beste geuren voor Mannen

Een parfum voor elke man

Wanneer een koele nevel zich mengt met een frisse Cedrat

De man van L'Homme Cologne Cedrat is een onverzadigbare reiziger, die zich laat leiden door de geest van vrijheid. Hij zoekt avontuur op en kiest voor een gedurfde en onweerstaanbare mannelijke geur. Ontdek hier het universum van L'Homme Collogne Cedrat. 

Collection 86 Champs
par Pierre Hermé

Ontdek de exclusieve collectie eaux de parfum door L'OCCITANE en Pierre HERMÉ
en laat je verrassen voor betoverende combinaties van geuren.

Ik ontdek

Heb je advies nodig over de keuze van je parfum?

tips parfum mannen

Ontdek al onze parfum beauty tips

Het kiezen van een geur voor de vrouw met wie je je leven deelt, of het vinden van DE geur die perfect bij je man past, is niet altijd gemakkelijk! Gelukkig zullen de experts van L'OCCITANE je  begeleiden bij het vinden van de beste geur die past bij de persoonlijkheid van je geliefde - of die van jezelf! Ontdek al onze parfum-tips.

ONTDEKKEN
Een mannelijke wereld met geuren uit de Provence
Een krachtige, intense mannengeur is één van de verleidingswapens van de man. De grote keuze aan geurwater van L'OCCITANE begeleidt dagelijks de schoonheid van de man. Ontdek onze selectie speciaal voor mannen samengestelde geuren, van intense eaux de parfum tot frisse eaux de toilette.

De onmisbare producten van L'OCCITANE
De parfumontwerper van L'OCCITANE laat zich inspireren door trends en stelt voor mannen een ideaal concentraat samen van geuren uit de Provence.
Cederappel, een onontkoombare geur uit de Provence, is een van de bestsellers onder onze parfums voor mannen en wordt in twee producten gebruikt. Voor stimulerende, licht houtachtige noten kies je voor eau de Cologne Cédrat. Voor frissere citrus- en aquatische geuren geef je de voorkeur aan l'Homme Cologne.
Eén van onze onmiskenbare geuren is ook l'Occitan, waarin de gepeperde, muskaatachtige geuren van gebrand hout mannen aanspreekt die een karaktervolle mannenparfum met authentieke geuren zoeken.

De klassiekers van l'OCCITANE
Duik in de authentieke geurwereld van l'OCCITANE, geïnspireerd op de rijke, kleurrijke geschiedenis van de Provence, dankzij de speciaal voor mannen ontworpen parfumcollectie Classique: Eau d’Iparie, Ambre, Eau des 4 voleurs of Thé vert. Kies uit de selectie L'OCCITANE klassiek voor mannen.
Voorkeur voor eau de parfum voor mannen? Eau d’Ipari, een weelderige, rokerige geur met kruidige noten zal je doen denken aan de Oosterse geurwereld. Amber, een iets frisser parfum voor mannen, onthult sensuele houtachtige geuren.
Voorkeur voor eau de toilette? Thé vert, een frisse, lichte geur met groene thee en citrusfruit, is de ideale eau de toilette voor een warme zomerdag. De ronde, warme noten van patchoeli van het Eau des 4 Voleurs is ideaal om warme dagen te verzachten met frisse, lichte noten.

De giftsets: de kunst van geven en plezier doen
Zin om je lief een cadeau te geven of jezelf plezier te doen? Zwicht voor onze giftsets voor mannen, waarin we de mooiste geuren gecombineerd hebben in een eau de toilette-giftset. Je iconische geur wordt begeleidt door een verzorgingsproduct, ideaal om je schoonheidsritueel af te ronden. Bekijk al onze giftsets voor mannen in onze online parfumerie of in de winkel. En voor iedereen die zijn vrouwelijke partner wil verwennen: bekijk hier onze collectie eaux de parfum voor vrouwen L'OCCITANE.