Parfumflesje

In ons onderbewustzijn roept het woord parfum direct een visie op van verschillende flesjes in glas of kristal, met elegante en gesofisticeerde vormen. Elke fabrikant van parfum wil van zijn parfumflesje het mooiste object maken zodat het mensen inspireert en soms zelfs passioneert om verschillende items te verzamelen. Zo wordt er alles aan gedaan om een parfumflesje te creëren die de eigenschappen van het parfum ook bij u thuis goed behoudt.

Sublieme geuren

Het parfumflesje is van groot belang.

Naast het ontwerp en de esthetische kwaliteiten om de persoonlijkheid van elke geur te weerspiegelen, moet het flesje gemakkelijk in gebruik blijven, maar ook zorgen voor de perfecte conservering van een hoogwaardig product, beide fragiel en vluchtig. Materiaal, stevigheid, capaciteit, dichtheid, keuze van een spray of niet ...

Van het lichaam van de fles tot het einde van de dop, elk klein detail van je eau de toilette of eau de parfum flesje wordt zorgvuldig doordacht en met de grootste zorg gemaakt.

een high-end product

L'Occitane volgt ook de regel: de creatie van een parfumflesje houdt een complex proces in om de perfecte kwaliteit te garanderen. Het doel is om een perfecte harmonie te bekomen tussen een high-end product met natuurlijke ingrediënten en het flesje.

Zowel onze nieuwe parfums voor vrouwen en mannen als onze klassiekers zijn de perfecte illustratie hiervan.

Een selectie van sublieme parfumflesjes van L'Occitane

Parfumflesje Rose - L'OCCITANE

Terre de Lumière

Een geur die alle magie van een kostbaar moment bevat. Deze verfijnde geur is een ode aan de schoonheid van de vrouw op alle vlakken.

Zo intens en genereus als zonnestralen in de Provence, daarom schuilt deze Terre de Lumière Eau de Parfum in een zeer vrouwelijk flesje met een delicate honingkleur.

Parfumflesje Herbae - L'OCCITANE

Herbae

De nieuwe frisse parfum van L'Occitane is een hymne aan de natuur in al haar spontaniteit. Pittig, een beetje wild en verliefd op vrijheid. Deze geur wordt gekenmerkt door eenvoudige akkoorden van wilde roos en braam, vermengd met wilde grassen.

Het ontwerp van dit parfumflesje is hedendaags en gebaseerd op kruiden. Simpel en puur, een subliem flesje in zacht groen en met een beetje raffia afgewerkt.

Parfumflesje Terre de Lumière - L'OCCITANE

Rose

Een lichtgevende eau de toilette met de sterke geur van de Damascena roos en zachtheid van de Centifolia roos. Een iconische geur met betoverende accenten onthuld door een mooi flesje, tegelijk modern en delicaat.

Afgewerkt met een zilveren metalen dop, zo roept dit flesje de neoromantische impressie van het vallen van rozenblaadjes op.

Parfumflesje Verbena - L'OCCITANE

VERBENA

Het mooie retro design van het parfumflesje van onze Verbena en Verbena Agrumes Eau de Toilette voor zowel vrouwen als mannen keert terug naar het authentieke van de Provence. Dit glazen flesje in vierkante vorm met metalen dop werd versierd met reliëf van bladeren roept zowel visies op van onze grootmoeders als dat van de toekomst.

Parfumflesje Homme Cologne Cedrat - L'OCCITANE

L'HOMME COLOGNE CEDRAT

Wat is meer mannelijk dan een metalen flesje? In een flesje met zachte lijnen en mat metaal onthult de L'Homme Cologne Eau de Toilette Cedrat een nectar die symbool staat voor de vrijheid, voor een man met een sterk karakter die altijd klaarstaat om zijn grenzen te verleggen terwijl hij luistert naar zijn instinct.