Voor elke man een parfum

Opzoek naar een nieuwe parfum?

Hout, bruisend, citrus, waterig... Ieder parfum heeft een unieke geur en transformeert uw ritueel in uw persoonlijke touch. Laat u transporteren in het universum van de Provence en vind de parfum die bij u past.

L'affirmé

De Cade man is assertief en genereus.
 
Van generatie op generatie delen de herders van de Provence de geheimen van het Cade-hout. Ontdek houtigere en kruidige tonen die verwijzen naar de zonnige Haute Garrigue in Zuid-Frankrijk.
cade eau de toilette

De moderne

De Cédrat man is natuurlijk, elegant en onvoorspelbaar. 

Indrukwekkend in de natuur, met dikke en ruwe schors, de cédrat is bij uitstek mannelijk. Verfrissend, verkwikkend, sprankelend, modern en verkwikkend, het belichaamt de natuur in zijn ruwe staat.
eau de toilette cédrat

DE AUTHENTIEK

L'OCCITAN is een man van karakter, mannelijk en authentiek tegelijk.

Geïnspireerd door de mysterieuze geuren van de Provence, herstelt het L'OCCITAN parfum de ruwe geuren van lavendel, met zijn peperige en gespierde tonen van verbrand hout. Deze geur belichaamt de geest en identiteit van L'OCCITANE.
l'occitan eau de toilette

De durver

De Cologne Cédrat man 

houdt van vrijheid, subtiel mannelijk en bijzonder aantrekkelijk.

Het is uit de stad Arles dat Keulen Cédrat geïnspireerd is. Na lange reizen op zee, de ruimen van schepen gevuld met specerijen en kostbaar hout, keerden matrozen terug als helden. Woody aquatische tonen belichamen vermetelheid, vrijheid en elegantie.

cologne cédrat eau de toilette

De verleider

De baux man is een charmeur, sensueel en mysterieus.

In de Provence vertelt een legende dat de ridders van de Baux van de Provence cipres hadden gekozen als een eeuwig symbool van hun kracht en hun moed. Door een sensuele alliantie van cipres en wierook, is Eau des Baux een olfactorisch raadsel.
Baux eau de toilette

De bruisende

De Verbena man is stralend,  lachend, lief en energiek tegelijk.

Het is een kruid die citroenachtige frisheid aan het lichaam geeft en de geest wakker maakt: de verbena. Verkwikkende en opwekkende tonen die energie en een goed humeur herstellen.
verbena eau de toilette

de vredige

De Green Tea man is zacht, kalm en speels. 

Op een warme zomerdag in de Provence, in de schaduw van een terras waar het water van een fontein stroomt, mengen geuren van groene thee en citrus in een frisse harmonie.

green tea eau de toilette

De mysterieuze

De 4 voleurs man is mysterieus en onvoorspelbaar

Geïnspireerd door een Provençaalse legende, heeft L'OCCITANE deze stralend frisse geur gecreëerd die aromaten en kruiden vermengt om te bloeien in een subtiel bosachtig dominant bos.

eau de toilette des 4 voleurs

Alle parfums voor Mannen