Pamplemousse Rhubarbe Perfumed Soap 50 gr

Lichaamszeep voor een zachtjes gereinigde huid met de geur van pompelmoes en rabarber.

Kies uw product

Aantal

€ 4,50
Excuses, dit product is tijdelijk niet beschikbaar Waarschuw mij wanneer het product opnieuw beschikbaar is
  • Referentie: 24SA050HA17

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

Parfumeer uw huid en handen met de delicate geur van pompelmoes van Corsica en rabarber, een geur ontworpen door patissier Pierre Hermé.
Deze frisse geur zal al uw zintuigen prikkelen en combineert een frisse citrusgeur met de pittige geur van rabarber.
De zeep van deze pittige collectie die verrijkt werd met pompelmoes uit Corsica, laat een citrusgeur achter op de huid, gecombineerd met de geur van rabarber.

Pierre Hermé, de “Picasso van de Patisserie”, begon zijn carrière op 14-jarige leeftijd bij Gaston Lenôtre waar hij met succes zijn opleiding afrondde. Een decennia later was zijn naam al wereldbekend. Met plezier als enige motivatie, was hij een revolutie voor de meest gevestigde tradities en heeft hij een universum van smaken, sensaties en genoegen uitgevonden. In 1997 richtte hij samen met Charles Znaty het huis Pierre Hermé Paris op en wordt zo de grondlegger van de Haute-Patisserie.
Zijn vriend Olivier Baussan heeft een collectie parfums naar zijn evenbeeld samengesteld. “Ik heb deze parfums ontworpen alsof je ze kan proeven.”

Het resultaat? Contrasterende geuren en levendige herinneringen aan de Mediterrane gronden en Île de Beauté, een favoriet van beiden.

Combineer dit product met de Eau de Toilette en verleng de ervaring.

RAADGEVINGEN

1 – Breng de zeep aan op een vochtige huid, creeër een romige mousse door de zeep tussen uw handpalmen te wrijven.
2 – Breng de zeep zachtjes masserend aan op de huid.
3 – Spoel af.

PIERRE HERMÉ COLLECTIE

Twee talenten werken samen om het creëren van een collectie en verrassende geuren. Olivier Baussan vroeg zijn bevriende pâtissier Pierre Hermé om een nooit eerder vertoonde collectie te ontwerpen voor L’OCCITANE. Deze gekleurde en heerlijke feestcollectie is samengesteld uit subtiele en verrassende geuren, herinneringen aan hun reizen naar het Middellandse Zeegebied en Corsica. Waardevolle ingrediënten ontmoeten elkaar en vormen een onverwachte synergie en worden uitermate elegante geuren. Pierre Hermé Collectie

INGREDIËNTEN

HOOFDBESTANDELEN

Extract van pompelmoes: parfum

Reviews van klanten


U zal ook houden van