OSMANTHUS

OSMANTHUS
“Van het Chinese Guilin naar de Franse Provence.”

Voor de eerste keer ooit is L'Occitane helemaal naar China getrokken om jou de schoonheid van een zeldzaam ingrediënt te tonen: Osmanthus. De Osmanthusbloem bloeit in de herfst en ademt haar zoete geur uit wanneer de meeste andere bloemen al lang zijn verwelkt. L'OCCITANE en Provence onthult haar delicate en unieke geur: de frisheid van de natuur, fluweelzachte toetsen van abrikoos en een heerlijk houtachtige ondertoon.

Droom heerlijk weg bij onze nieuwe geur!

Osmanthus

L'Occitane ging helemaal naar het verre China om jou de schoonheid van een zeldzaam ingrediënt te laten ontdekken: de Osmanthus. Deze kleine gele bloem verspreidt een heerlijk aroma: een bloemig parfum met een zachte fruitige toets.

  • Nieuw

54,00 €

Kopen
De Osmanthus Collectie

De Geurpyramide

Aroma #1

Ons parfum opent met heerlijk fruitige toetsen. We ruiken een hemelse symbiose tussen de aroma's van abrikoos en peer. Twee geuren die perfect in balans gehouden worden door de elegante bitterheid van sinaasappel. 

 

Aroma #2

De Osmanthusbloem heeft als kern een intens bloemige geur die ons parfum een verfijnde diepgang weet te geven. Wortelzaadolie vervolledigt het aroma met warme, aardse nuances.

Aroma #3

Tot slot ruiken we het krachtige cederhout dat ons parfum van romige en notige toetsen voorziet. 
De combinatie van amber- en sandelhout zorgt er uiteindelijk voor dat alle geuren harmonieus samenvloeien.

450 Osmanthusbloemen zijn nodig om een flesje parfum (75ml) te maken!

In China is de Osmanthusbloem een traditioneel ingrediënt met een geschiedenis van meer dan 2 500 jaar.

De Osmanthusbloem is uniek, want ze bloeit in de herfst wanneer de meeste andere bloemen al lang zijn verwelkt.

Zijn creatieve geest

De illustraties van onze Osmanthus Collectie zijn een herinterpretatie van traditionele Chinese prenten, gemaakt door een hedendaagse artiest, Robert Frank Hunter.

Deze Londense kunstenaar vertelt vanuit zijn creatieve geest het verhaal van de kleine gele bloem in de Chinese Guilin vallei. 

De flacon van ons nieuwe parfum is rechtstreeks geïnspireerd op zijn adembenemend werk! De intrigerende schaduwen en weerspiegelingen geven de collectie een prachtige poëtische look.