Elk moment is een uitnodiging…

collection maison - L'OCCITANE

DE PROVENCE, BIJ U THUIS

In de ochtend, wanneer de eerste zonnestralen schijnen en de velden en wegen bedekt zijn met een witte deken…  Tijdens de middag, wanneer de sneeuw, verwarmt door de zon, glanst zoals één miljoen diamanten… In de late namiddag, wanneer de zon rustig ondergaat en de sneeuwvlokken dansen, in een zachte wervelwind… 

In de Provence zorgt elk moment van de dag voor een unieke sfeer, dankzij de kleuren, geluiden, geuren en sensaties. 

Zoals een souvenir uit de Provence onthullen de warme en rustgevende huisparfums van L’OCCITANE zich. Aangepast aan uw wensen en stemming, zijn onze geuren zacht en verwelkomend en laten u meegenieten van hun verfijnde geur.
KAARSEN - L'OCCITANE

DE KAARSEN

Tijdens de eerste sneeuwval of in hartje winter, onze kaarsen zijn onmisbaar om een ontspannende en warme sfeer te creëren. Hun geur met aromatische noten verspreidt zich zachtjes naar alle hoeken van uw huis. 

Onze kaarsen komen overeen met uw wensen en uw stemming: de Rameaux d’Hiver doet denken aan een lange wandeling in een dennenbos in de Provence, terwijl de Confiserie Provençale heerlijk ruikt naar gekonfijt fruit en snoepjes van vroeger en Lavendel doet smachten naar de velden van de Provence en de bloemen die meebewegen met de wind…
 
Ontdek nu
INTERIEURPARFUMS - L'OCCITANE

DE INTERIEURPARFUMS

Een eenvoudige en snelle manier om u te laten vervoeren naar het hart van de Provence : onze interieurparfums zijn het ideale accessoire om sfeer te creëren bij u thuis. 

Ontdek onze collectie van interieurparfums waarvan de flesjes niet alleen héél mooi zijn, maar ook praktisch.
 
Ontdek nu
PERFUMED SACHETS - L'OCCITANE

DE PERFUMED SACHETS

De Perfumed Sachets zijn een traditie in de Provence. 

Verspreid in het huis, onthullen ze subtiel hun geur. Verborgen in uw kasten, parfumeren ze lichtjes uw wasgoed.

Laat u verleiden door onze Verbena voor een frisse citroengeur. Als u liever een relaxerende Provençaalse geur heeft, kies dan voor de Lavendel.
Ontdek nu
HOME PERFUME DIFFUSERS - L'OCCITANE

DE HOME PERFUME DIFFUSERS

Niet alleen mooi, maar ook praktisch, onze Home Perfume Diffusers vormen het perfecte accessoire voor u huis en verspreiden een delicaat parfum gedurende meerdere weken.  

Sluit uw ogen en voel de geparfumeerde en relaxerende sfeer van een lentebriesje in de tuinen van de Provence dankzij onze Souffle de Fleurs Perfume, of van een frisse zomeravond dankzij ons Clos de Verveine Perfume…
Ontdek nu

WELKE PARFUM KIEZEN ?

WELKE PARFUM KIEZEN - L'OCCITANE
Geïnspireerd door de warme en verwelkomende sfeer van de Provence, zijn de geuren gecreëerd  door L’OCCITANE aangepast aan uw wensen en stemming… Onze geuren bezorgen u een echte Provençaalse ervaring. Welke geur kiest u? 

Een ontspannende geur:

De geur van Mas des lavandes doet denken aan een wandeling langs de lavendelvelden. Ons Mas de Lavandes parfum is ideaal om een ontspannende sfeer te creëren. 

Een frisse geur: 

Fris en citroenachtig, de geur van Clos de Verveine doet denken aan een zomeravond in een tuin in de Provence. Ons Welcome at L'Occitane Home parfum is een concentraat van frisse agrumes, voor een sprankelende sfeer. De geur van Rameaux d'hiver neemt u mee naar een wandeling in een dennenbos in de Provence. 

Een bloemige geur: 

De geur van Soeffle de Fleurs weerspiegelt een moment van ontspanning in een tuin, waarbij een zacht briesje de geur van de bloemen verspreidt. De geur Bastide des Roses onthult de tijdloze en bloemige geur van een rozentuin waar duizenden bloemen bloeien. 

Een zoete geur: 

De Confiserie Provençale heeft een zoete geur die doet denken aan een Provençaalse snoepwinkel waar men duizend en één snoepjes kan proeven.  
 
Ontdek onze Home Collectie: