Jouw huidtype: Normale huid - Alle verouderingstekens (Ingegroeide rimpels, verslapte gezichtscontouren, pigmentvlekken)

Je huid is niet overdreven vet of droog, maar aan het eind van de dag kan je behoefte hebben aan een grondige reiniging. Je kan echter tekenen van veroudering op je huid beginnen te merken, zoals fijne lijntjes, vergrote poriën of een slappe huid.

 Om dit tegen te gaan, adviseren wij een huidverzorgingsroutine die je huid in balans houdt en voldoende natuurlijke voordelen biedt om de natuurlijke jeugdigheid van je huid te onthullen en de teint weer fris te maken.

JOUW PERFECTE ROUTINE

Stap 1: Reinig

De eerste stap van het Ritueel, de Reinigende Balsem verwijdert op milde wijze make-up en onzuiverheden, zelfs vervuilingsresten. De balsemtextuur verandert in olie bij contact met de huid en smelt op het gezicht voor onmiddellijk comfort en soepelheid. Verrijkt met essentiële olie van biologische immortelle, maakt het de huid schoon, glad en stralend.

ik ontdek

Stap 2: Verzorg

Breng je huid weer in balans met ons Immortelle Divine Serum. Dit ultrageconcentreerde gezichtsserum werkt tegen de zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlies van stevigheid, glans en een ongelijkmatige teint.

ik ontdek

Stap 3: Hydrateer

Verminder rimpels en fijne lijntjes met onze Divine Crème voor het gezicht, verrijkt met Immortelle-extracten! De kasjmier textuur zorgt voor een diepe penetratie, voor een onmiddellijk voedend en verzachtend effect op de huid.

ik ontdek

Hoe kan je het Reset Serum toevoegen aan je routine?

Voeg ons Reset Nacht Olie-in-Serum toe aan je gezichtsroutine!
Breng vóór je crème het serum op je huid aan. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle crèmetypes en geeft je huid een jeugdige gloed, voor een uitgeruste look zodra je wakker wordt!

  • Nieuw
9 /10 (52)

59,00 €

Kopen

Ontdek ook

Onze expertproducten met inspiratie de natuur: Immortelle

Al meer dan 40 jaar bestudeert L'OCCITANE de kracht van natuurlijke ingrediënten en hun voordelen voor de huid. Dankzij onze unieke knowhow op het gebied van extractie van essentiële oliën kunnen wij het immense potentieel van de natuur ontsluiten om doeltreffende huidverzorgingsproducten te creëren. Natuurlijke huidverzorging, ontworpen met respect voor de natuur.

Ons Immortelle-ingrediënt is uitsluitend afkomstig van een duurzame toeleveringsketen in Corsica, waar we in 2004 het allereerste grootschalige biologische Immortelle-teeltprogramma hebben opgezet. Immortelle essentiële olie, rijk aan antioxidanten, beschermt tegen de dagelijkse stress van vervuiling en andere schadelijke omgevingsfactoren.

Meer weten

Geniet van onze diensten voor levering & afhaling in de boetiek

Click & Collect

Shop online, kies je boetiek en haal je bestelling gratis en snel op in de boetiek..

Ik ontdek

Gratis levering

Gratis standaard levering bij aankoop vanaf €50. Geniet ook van gratis levering bij je eerste bestelling met de code BIENVENUE.

Ik ontdek

Call & Collect

Met een eenvoudig telefoontje naar je favoriete boetiek kun je alle producten rechtstreeks per telefoon bestellen. Dan betaal je gewoon en haal je je bestelling af in de boetiek.

Ik ontdek

Herbegin de quiz