Newsletter

Door u in te schrijven op onze nieuwsbrieven ontvangt u als eerste onze exclusieve aanbiedingen , onze uitnodiging voor de Private Sales en onze beauty tips. Laat u ook verrassen door onze gepersonaliseerde attenties.
Ontvang als eerste ons nieuws uit de Provence en ontvang geregeld een zachte ‘ e-attentie ‘!

Vul de velden hieronder in en schrijf u in.

De L’Occitane inzet: wij commercialiseren nooit uw persoonlijke gegevens.
Meer weten : Bescherming van Persoonlijke Gegevens


 • Ik wens aanbiedingen en nieuws van L'Occitane te ontvangen, alsook tips en gepersonaliseerde diensten per:
 • ?Free Text 2

 • ?Free Text 3

 • ?Free Text 4

 • ?Free Text 5

 • L'OCCITANE kan u per post aanbiedingen en nieuws sturen. Indien u wenst om geen post te ontvangen van ons, kunt u een wijziging aanvragen/ u uitschrijven per e-mail (contact@loccitane.be) of via uw klantenaccount.
  De informatie die verkregen wordt via dit formulier zal verwerkt worden door L’Occitane International, verantwoordelijk voor de verwerking, op basis van uw instemming om uw commerciële prospectieboodschappen te versturen. Deze informatie wordt ook gebruikt om u producten en diensten aan te bieden en voor statistische analytische doeleinden en om uw persoonlijke voorkeuren te evalueren. Ze worden doorgegeven aan geallieerde bedrijven van L’Occitane Groupe en aan haar handelaars en dienstverleners, enkel en alleen voor doeleinden die wij hebben aangegeven en op onze instructies. U heeft recht tot toegang, aanpassing, verwijdering, beperking en overdraging van uw gegevens, net zoals een recht van verzet en intrekking van uw toestemming, op elk moment, alsook op de ontvangst van onze persoonlijke aanbiedingen. Om uw rechten uit te oefenen, kunt u altijd contact opnemen per e-mail op het adres contact@loccitane.be. U kunt ook een klacht indienen bij de Nationale Commissie van Informatie en Vrijheid. Voor meer informatie (over onder andere de voorwaarden van overdracht en duur van opslag van uw persoonlijke gegevens), kunt u onze Privacy Policy consulteren.
  Door dit formulier te vervolledigen, bevestigt u dat u minstens 16 jaar oud bent.
  *De velden aangeduid met een asterisk zijn verplicht om een L’OCCITANE account te creëren