Néroli & Orchidée Eau de Toilette 7,5ml

"Laat u verleiden door de Eau de Toilette Néroli & Orchidée, een sensuele en verleidelijke geur waarin de geuren van twee kostbare witte bloemen in...
Meer weten…
Kies uw product
Aantal
€ 9,00
(€ 120 / l)
  • Informatie over de levering
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49ET007NO2
OMSCHRIJVING
"Laat u verleiden door de Eau de Toilette Néroli & Orchidée, een sensuele en verleidelijke geur waarin de geuren van twee kostbare witte bloemen in een perfecte harmonie zijn gecombineerd. De betoverende neroli-olie van het Middellandse Zeegebied gaat een harmonieuze verbinding aan met de absolue van zachte orchidee van Madagaskar. Dit sensuele boeket wordt aangevuld met frisse accenten van sinaasappel in de top en hartnoten van perzik, en blijft de hele dag op de huid.
De Eau de Toilette Néroli & Orchidée maakt deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad. Grasse ligt vlakbij de Middellandse Zee en staat bekend als de ""wereldhoofdstad van de parfumerie"" wegens de aanwezige expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.
Als u de intensiteit van deze geur wilt verdiepen en de geur langer op de huid wilt houden, kunt u de bodymilk met neroli en orchidee aanbrengen."
RAADGEVINGEN
Verstuiven op de polsslagpunten: hals, borst, polsen ...
Om de geur langer vast te houden brengt u de parfumsublimerende crème aan voordat u uw parfum opdoet.
INGREDIËNTEN
Neroli extract uit Tunesië
Extract van witte orchidee uit Madagaskar

Reviews van klanten

U zal ook houden van