best_seller

MOST LOVED

Divine Youth Oil

Transformeer uw huid dankzij de eigenschappen van de essentiële biologische Immortelle olie, afkomstig van de Immortelle geteeld in Corsica. Ontdek de Divine Youth Oil, een natuurlijke anti-age olie die u als een serum kunt gebruiken voor een stralende huid.

Shea Butter Hand Cream

Deze formule, verrijkt met 20% Shea Butter, honing, amandel en kokosolie, is ideaal voor het herstellen van beschadigde handen. Deze bijzondere crème is een "beauty musthave" voor zowel thuis als op reis!

Terre de Lumière

Terre de Lumière is de eerste aromatische gourmand geur van L'Occitane. Deze geur ruikt eerst pittig en aromatisch, vervolgens gourmand en zoet. Tot slot komen de muskusnoten vrij samen met de zachte en sensuele balsamiconoten, voor een onweerstaanbare parfum.

10 /10 (7)

89,00 €

Kopen

Almond Milk Concentrate

Voor een hemels gevoel: de Almond Milk Concentrate wikkelt uw huid in een unieke geur met haar hydraterende en voedende textuur. Uw huid is gevoed en voelt ongelooflijk zacht aan.

Verbena Eau de Toilette

De geur van Verbena is een frisse verademing. Dit frisse parfum laat een belofte van vernieuwing achter. Onze Eau de Toilette is een symbool van deze renaissance.

  • Vegan
10 /10 (2)

54,00 €

Kopen

Cade Aftershave Balm

Deze aftershave balsem met de stimulerende en purifiërende essentiële olie van Cade en Shea Butter, verlicht onmiddellijk de huid en voorkomt irritaties en trekkingen van de huid.

ONZE BOETIEKS

Een boetiek bij u in de buurt

Heeft u advies nodig of wilt u onze producten testen? U bent altijd welkom in onze L’Occitane boetieks.”