Mannen Verzorging : hoe een mooie huid krijgen?

Waarom hebben mannen specifieke producten nodidg?

gezichtsverzorging man

Man/Vrouw : wat zijn de verschillen?

Als eerste, de dikheid van de huid: de huid van mannen is ongeveer 10% steviger dan die van vrouwen en bevat daarnaast ook meer collageen. 

Maar wanneer de eerste tekenen van veroudering tevoorschijn komen, verergert de situatie sneller en worden de rimpels dieper! 
De bovenlaag van de huid van een man is dunner dan die van een vrouw, wat betekent dat deze gevoeliger is voor externe agressies.
Mannen produceren twee keer zoveel sebum als vrouwen. Hun huid is daarnaast ook vettiger en gevoeliger voor acne. En daarnaast is er natuurlijk ook het gezichtshaar.

Het is dus van essentieel belang om zorg te nemen voor uw huid door het gebruiken van aangepaste verzorgingen voor mannen.

3 stappen voor een mooiere huid

mooie huid man

1. Reinig en bereidt uw huid voor

Het reinigen van uw huid is essentieel voor een frissere uitstraling. Daarnaast maakt het de huid ook klaar en absorbeert het alle voordelen van uw volgende stappen.
De Cédrat Face Cleanser reinigt diep de huid en verwijdert zo de huidcellen en onzuiverheden. Het is perfect voor mannen met een normale tot gemengde huid en geeft u een energie boost. 
cédrat collectie

2. Pak uw probleem aan

Verfris uw vermoeide huid en vermijd vermoeide ogen met specifieke producten zoals de Cédrat Energizing Eye Gel.
Gebruik deze gel om de gevoelige huid rondom uw ogen te revitaliseren en te hydrateren. Mannen zijn algemeen gevoeliger voor donkere kringen rondom de ogen en wallen. Dus neem goed zorg voor uw ogen!
hydraterende verzorging man

3. Bescherm en hydrateer

Hou uw huid jong en in goede gezond met een goede hydratatie. De Cédrat Global Face Gel heeft een drievoudige werking en vecht ook tegen de tekenen van een droge huid. Het hydrateert, matifeert en dynamiseert voor een minder vettige huid zonder uit te drogen.

Als uw huid vaak droger is, is de Cade Complete Care Moisturizer een fantastische 5 in 1. Het geeft de huid comfort in alle zachtheid en vecht tegen de eerste tekenen van veroudering.

Hoe zit het met scheren?

scheren mannen

Een nieuw ritueel voor mannen...

Scheren is een van de leukste momenten in de wereld van mannenhuidverzorging. Er gaat echt niets boven het gevoel schoongeschoren te zijn.
Bij L'OCCITANE beseffen we dit goed, daarom hebben we manieren gevonden om dit moment nog aangenamer te maken. Dit dankzij het toevoegen van een extra stap aan het plezier van een fijne scheerbeurt.
 

Elke ideale routine start met een warme douche.
Breng onze Cade Shaving Oil onder de douche aan om ruw gezichtshaar te verzachten en de onderliggende huid te voeden. Dit maakt het scheren sneller en soepeler. Het is perfect voor mannen met haast of op reis.
Ontdek vervolgens het comfort van aftershave met de Cade After-Shave Balm. De combinatie van shea boter en berken sap extract helpt huiduitslag en brandwonden te verminderen. En de houtachtige geur is fantastisch!

Weg met gezwollen ogen

Ziet u er momenteel moe uit?
De huid onder de ogen en donkere kringen komen voor bij de helft van de mannen van 20 tot 30 jaar oud. Ze kunnen u er ouder, moe en neerslachtig laten uit zien - en u hebt dat soort negativiteit niet nodig in u leven! Probeer, om zwellingen te voorkomen, deze massagetechniek genaamd lymfedrainage.
oogverzorging
Stap 1. Breng een oogcrème of gel aan op uw wijsvinger en tik voorzichtig op het gebied rond de ogen. Probeer de Cédrat Energizing Eye Gel  - de rollende bal vergemakkelijkt de applicatie! 

Stap 2. Druk voorzichtig twee of drie keer op de holtes in de binnenhoek van uw ogen nabij het punt waar u contact heeft met uw wenkbrauwen.

Stap 3. Teken langs de omtrek van uw ogen - omhoog, door uw wenkbrauwen, naar de uiterste hoek van uw oog en terug. Herhaal meerdere keren en draai vervolgens de richtingen om.

Stap 4. Borstel licht onder de ogen van de binnenste hoek van uw ogen naar de jukbeenderen toe.

Stap 5. Gebruik kleine cirkelvormige bewegingen om dezelfde weg rond de ogen te herhalen.