MOTHERS OF NATURE

Onze producenten staan in de schijnwerpers Ontmoet enkele geëngageerde en gepassioneerde mensen!

De natuur is altijd een van onze inspiratiebronnen geweest. Het biedt de mogelijkheid tot een diepe verbondenheid met de wereld en leert ons nederigheid ten opzichte van haar rijkdommen. De aarde is een bondgenoot met wie we samenwerken.

Dit jaar hebben wij twee regio's verkend die L'Occitane nauw aan het hart liggen, de Provence en Corsica, waar twee grondstoffen die essentieel zijn voor onze producties, lavendel en Immortelle, respectievelijk in juli en half juni worden geteeld en geoogst.

"De eerste drie jaar, ervaar je de stress als een mama." Cathy, producent van Immortelle

"Ze drukt zich uit en geeft ons alles terug wat we haar het hele jaar hebben gegeven." Sabine, producent van lavendel

Mothers of Nature

Tijdens deze reis wilden wij hulde brengen aan onze producenten die deze deugdzame beweging belichamen. Hun verhalen zijn gelegenheden om de kracht te delen van de liefde die zij hebben voor deze instinctieve en levendige natuur.

Deze Natuurmoeders hebben een essentiële vruchtbare band opgebouwd met deze twee bloemen, waarvoor zij ervoor zorgen zoals men voor een kind zou zorgen. 
 
Door het werk van deze inspirerende vrouwen, die hun cultuur met passie en authenticiteit benaderen, te eren, geven zij uitdrukking aan de moederlijke band met het land, die het evenwicht en de duurzaamheid van hun oogst in stand houdt.

Hun gehechtheid aan dit land is even grootmoedig en toegewijd, even mooi en beschermend als die van een moeder aan haar kind.
Deze bewegingen, herhaald en aandachtig, zijn zoveel gebaren die deze natuurlijke cyclus bestendigen.
Op Moederdag vertellen deze vrouwelijke producenten, onze genereuze natuurmoeders, ons over de mogelijkheid om te delen en terug te geven wat ons gegeven is.

Aan hen die ons liefde hebben geleerd en ons hebben doen groeien, laten we iets terugdoen door deze onbreekbare band te vieren. 

Vind het juiste idee!

Om alle beschermende en zorgzame moeders te eren, biedt L'Occitane intieme en gepersonaliseerde geschenken aan die deze onvervangbare band weerspiegelen.
 

Al onze giftsets!

Onze giftsets voor jouw mama!

Geen inspiratie meer?

Vind het ideale cadeautje om haar gegarandeerd mee te plezieren!

We stellen je met plezier een selectie voor van onze beste giftsets op basis van jouw input.

Vind het perfecte geschenk voor een fiere, groene, avontuurlijke, zen of verbonden mama!

Ik zoek een cadeau-tip!

L'OCCITANE zet zich in voor het
steunen van haar producenten

Onze ingrediënten en dus ook onze producenten zijn de ziel van L'OCCITANE.
Ons doel: eerlijke handel met al onze producenten tegen 2025.

Onze milieuvriendelijke producten die geïnspireerd zijn door de natuur!

Ontdek ons L'OCCITANE Clean Charter
MOEDERDAG. LATEN WE DEZE BUITENGEWONE VROUWEN VIEREN!
 
Omdat we hen het hele jaar door moeten bedanken, is het tijd om iedereen te vieren die zoveel bijdraagt aan ons dagelijks leven. 
Toen we klein waren, boden we hen min of meer mooi getekende pastakettingen aan, allemaal gemaakt met de handen van onze kinderen, en waarin we heel ons hart hebben gestoken.
Nu we volwassen zijn, willen we hen onze liefde aanbieden door middel van meer gepersonaliseerde, meer kostbare geschenken.
Nu we volwassen zijn, willen we onze liefde voor hen op een andere manier uitdrukken, door middel van meer kostbare geschenken en persoonlijke aandacht, die ze kunnen gebruiken om zichzelf te verwennen en te plezieren.
 
L'OCCITANE helpt je om je hart te laten spreken door middel van een selectie van speciale moederdagboxen.
 
 
MOEDERDAG: ZOEK HET JUISTE IDEE!
 
Sportieve mama, gedurfde mama, dierbare mama...?
Eén woord: personaliseren. Vier alle moeders met een geschenk dat speciaal is gekozen in overeenstemming met haar persoonlijkheid.
L'OCCITANE biedt je een breed scala aan geschenkideeën aangepast aan deze bijzondere persoon:
- de zachtheid van de Sheaboom, voor momenten van welverdiende tederheid voor de moeders van een grote familie.
- de frisheid van de Verbena, om hem het hele jaar door te laten proeven van de vakantie en de zon
- onze nieuwigheid, het Herbaé-parfum, voor wie wil ontsnappen en genieten van de natuur.
 
 
ONZE MOEDERDAG CADEAU-IDEEËN VOOR EEN SUCCESVOLLE VIERING!

Gepersonaliseerde juwelen, thee, chocolade, fotoalbum, decoratie, tassen, originele mokken, bloemen... er zijn zoveel ideeën beschikbaar om haar te plezieren. Maar om met je hart "Gelukkige Moederdag" te zeggen, kies dan voor een mooi cadeau!
Onze bestsellers hebben hun waarde al bewezen aan vele vrouwen over de hele wereld. Het is moeilijk om fout te gaan met deze zekere waarden!
Een parfum, een lichaamsverzorging, een kussennevel met de voordelen van etherische oliën, allemaal verpakt in prachtige geschenkdozen vol aandacht! Ontdek onze selectie van speciale mamma-geschenken.
L'OCCITANE biedt, voor alle aankopen van losse producten, een geschenkdoos en een mooie kaart om te personaliseren en toe te voegen aan haar mandje om haar boodschappen te vervolledigen. Je hoeft alleen nog maar een paar persoonlijke foto's in de doos te doen voor een gepersonaliseerd cadeau.
 
 
NOG MEER MOEDERDAG CADEAU-IDEEËN?
 
En waarom niet een speciaal moment met haar delen. Onze verkoopadviseurs heten je welkom in onze boetieks voor uitzonderlijke momenten. Een handmassage en een gepersonaliseerde huiddiagnose om het ideale product voor de beste moeders te vinden.
Om haar gelukkig te maken, denk aan onze L'OCCITANE spa's. Unieke momenten op het gebied van welzijn.
En als u haar de luxe van een keuze wilt bieden, denk dan aan onze cadeaubonnen. Een briljant idee om haar haar favoriete doos te laten kiezen met haar cadeaubon. 
 

Dus voor deze speciale dag is het hoog tijd om deze buitengewone moeders goed te vieren!