Elke man zijn eigen parfum

op zoek naar een nieuw parfum?

Houtachtig, sprankelend, critroenachtig, water ... elk van onze parfums heeft een unieke geur en verandert je parfumritueel in een echte kenmerkende eigenschap. Reis met ons mee naar de Provence om het parfum te vinden dat bij je past

Modern

De Cédrat-man is natuurlijk, elegant en onvoorspelbaar.

De indrukwekkende cederappel met zijn dikke, ruwe schors is bijzonder mannelijk. Hij is puur natuur, verfrissend, verkwikkend, sprankelend, modern en stimulerend.
cédrat eau de toilette

Authentiek

L'OCCITAN is een man met karakter, zowel mannelijk als authentiek.

Het parfum L'OCCITAN is geïnspireerd op de geheimzinnige geuren van de Provence, met tonen van lavendel en de peperachtige en nootmuskaatgeuren van verbrand hout. Deze geur belichaamt de ziel en de identiteit van L'OCCITANE.
l'occitan eau de toilette

Stoutmoedig

De Cédrat L'Homme Cologne is vrij, subtiel mannelijk en bijzonder verleidelijk.

Cédrat Cologne heeft zich laten inspireren door de stad Arles. Na lange zeereizen, de scheepsruimen gevuld met kruiden en kostbaar hout, werden de zeelui als helden binnengehaald. Houtachtige watertonen vertegenwoordigen stoutmoedigheid, vrijheid en elegantie.
cédrat cologne eau de toilette

Verleidend

De man van Les Baux is een sensuele, raadselachtige charmeur.

Een legende uit de Provence vertelt over de ridders uit Baux de Provence die de cipres als eeuwig symbool van hun kracht en moed hadden gekozen. Door een sensuele combinatie van cipres en wierook is het parfum Eau des Baux een olfactorisch enigma.
eau de toilette des baux

Bruisend

De Verbena-man is licht, glimlachend, zacht en dynamisch tegelijk.

Hij is als een kruid waarvan de citroengeur het lichaam en de geest wakker schudt: verbena. Stimulerende en verkwikkende geuren die voor energie en vrolijkheid zorgen.
Verbena eau de toilette

Vredig

De Green Tea-man is zacht, rustig en opgewekt.

Op een warme zomerdag in de Provence, in de schaduw van een patio of bij het bruisende water van een fontein, mengen geuren van groene thee en citrus zich tot een fris akkoord. 
green tea eau de toilette

Mysterieus

De 4 voleurs-man is geheimzinnig en onvoorspelbaar.

L'OCCITANE heeft zich laten inspireren door een legende uit de Provence voor deze sprankelend frisse geur met kruiden en specerijen die zich ontwikkelt tot een subtiel houtachtige bosgeur.
eau de toilette des 4 voleurs

Alle parfums voor mannen

Raad nodig?

beauty tip man

Vind hier al onze beauty tips voor mannen

Kies de scheerproducten, draag zorg voor zijn huid en vind het ideale geschenk... laat je leiden door onze experts!
Ik ontdek