Jouw huidtype: Vette huid

De productie van talg is noodzakelijk voor een gezonde huid, maar soms maak je er te veel van aan. Het resultaat is glans, vooral aan het eind van de dag.

Je hebt een huidverzorgingsroutine nodig die de olieproductie helpt reguleren en tegelijkertijd hydrateert.

JOUW PERFECTE ROUTINE

Stap 1: Reinig

Reinig je huid met onze Cade Dagelijkse Gezichtsreiniger Scrub! Deze exfoliërende reiniger, geschikt voor dagelijks gebruik, is verrijkt met essentiële olie van cadehout en exfoliërende deeltjes van kastanje- en amandelschalen om dode huidcellen op milde wijze te exfoliëren, onzuiverheden te verwijderen en glans te helpen neutraliseren.

ik ontdek

Stap 2: Verzorg

Transformeer je blik met ons Immortelle Reset Nacht Serum Look. Dit serum bestrijdt de zichtbare tekenen van vermoeidheid zodat je ogen er elke ochtend fris en uitgerust uitzien.

ik ontdek

Stap 3: Hydrateer

Deze Cade Energierijke Vloeistof, op basis van essentiële biologische Cade-olie, maakt de vermoeide huid wakker en helpt overtollig talg te verminderen. De lichte textuur laat geen vettig laagje achter op de huid voor een glansvrije finish.

ik ontdek

Hoe kan je het Reset Serum toevoegen aan je routine?

Voeg ons Reset Nacht Olie-in-Serum toe aan je gezichtsroutine!
Breng vóór je crème het serum op je huid aan. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle crèmetypes en geeft je huid een jeugdige gloed, voor een uitgeruste look zodra je wakker wordt!

  • Nieuw
9 /10 (52)

59,00 €

Kopen

Ontdek ook

Onze expertproducten met als inspiratie de natuur: Cade hout

Cade kan niet gecultiveerd worden en moet in het wild geoogst worden. Bij L'OCCITANE werken we samen met lokale boswachters die Cade kappen tijdens het kappen. Zo houden we de paden vrij voor wandelaars en verminderen we het risico op brand. Door de essentiële olie te distilleren, geven wij een meerwaarde aan een product dat anders verloren zou gaan.

Cade wordt zeer gewaardeerd om zijn natuurlijke vochtinbrengende en antimicrobiële eigenschappen. De herders in de Haute-Provence gebruiken het al generaties lang om hun gezicht en handen te beschermen tegen de elementen in de uitlopers van de Alpen.

Cade-hout is biologisch gecertificeerd, met het ECOCERT-label dat garandeert dat geen pesticiden of chemicaliën de natuurlijke groei van de boom hebben verstoord.

Meer weten

Geniet van onze diensten voor levering & afhaling in de boetiek

Click & Collect

Shop online, kies je boetiek en haal je bestelling gratis en snel op in de boetiek..

Ik ontdek

Gratis levering

Gratis standaard levering bij aankoop vanaf €50. Geniet ook van gratis levering bij je eerste bestelling met de code BIENVENUE.

Ik ontdek

Call & Collect

Met een eenvoudig telefoontje naar je favoriete boetiek kun je alle producten rechtstreeks per telefoon bestellen. Dan betaal je gewoon en haal je je bestelling af in de boetiek.

Ik ontdek

Herbegin de quiz