MANNEN

Ontdek ons universum voor mannen, geïnspireerd door de natuur en de tradities van de Provence.

L'OCCITANE biedt een complete en natuurlijke collectie met producten voor mannen, voor momenten van genot iedere dag opnieuw.  Ontdek onze collecties aangepast aan de noden van de mannelijke huid.

Cade Multi-Benefit Handcrème

Speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van mannenhanden te voldoen. De lichte textuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd, de handen voelen ultrazacht en blijvend gevoed.
 

Waarom hebben mannen specifieke producten nodig?

17,00 €

Kopen

Onze favoriete behandelingen voor mannen

Onze Scheer- en Aftershave producten

Alles voor je scheerbeurt, baard of snor!

Jouw scheerproducten

Ontdek onze scheerproducten en onze nieuwigheid: de multi-use Balsem

Ik scheer me

En after-shave producten

Het is belangrijk om je huid na het scheren te hydrateren: kies voor een kalmerende gel of een verzachtende olie!

Ik hydrateer

Alles voor een ontspanningsmomentje

Een moment van cocooning

Zorg voor je gezicht!

Een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde gezichtsverzorging die de huid helpt te zuiveren en te kalmeren: het Houtskool Masker!

Ik verzacht het

Maar ook voor je lichaam!

Val voor onze douchegels en lichaamsverzorging geparfumeerd met de geur van hout en de frisheid van de Provence.

Ik hydrateer

Wat is Cade?

De Cade is een sterke boom met doornige bladeren en rotvrij hout. Naast een weelderige aardse geur, zowel houtachtig als warm, heeft essentiële olie van cade een gunstige invloed op de huid. Het is antiseptisch, kalmerend en reguleert talg.

Meer weten over Cade
8 /10 (1)

44,00 €

Kopen

De parfums

Elk van onze geuren vertelt een authentiek verhaal, geïnspireerd door de Provence en de mensen die er wonen. Ruw, krachtig of licht en fris? Ontdek de mannenparfums aangepast aan al je wensen.

Ik zwicht

Ontdek de beste geuren voor mannen

Elke man zijn parfum

Expertise scheren en gezichtsverzorging mannen: 

Reinigen, huidproblemen aanpakken, beschermen en hydrateren... ook mannen hebben hun schoonheidsroutine om ze te verzorgen.   
Mannen hebben een dunnere toplaag dan vrouwen. Het is daarom gevoeliger voor agressie van buitenaf. De reinigingsfase is daarom essentieel om de huid te ontdoen van alle onzuiverheden. Kies voor ons reinigingsschuim! 
Een aangepaste hydraterende verzorging is de schoonheidsverzorging die mannen moeten aannemen. Het bevochtigen van de huid van het gezicht helpt de droge huid te bestrijden en houdt de huid jonger. Crèmes of gels, alle keuzes zijn mogelijk. 
En vergeet niet gerichte verzorging: een oogcontour om de gevoelige huid in deze zone te verzorgen, een aftershave voor een perfecte hydratatie en om scheerbrand te kalmeren, of maskers en scrubs voor een gezuiverde huid.
Vind alle stappen om je gezicht te verzorgen in onze schoonheidstip: hoe krijg je een mooie huid als man?

 

Verzorgingen voor het lichaam en haar voor mannen: 

Douchegel, vochtinbrengende lichaamscrème, shampoo, deodorant ...  Ontdek de L'OCCITANE collectie van lichaams- en haarverzorgingsproducten voor echte momenten van welzijn.  Kies voor Verbena voor de frisheid, Cedrat voor een sprankelend effect, de geur van BAUX voor een pittig moment of Sheaboter voor een zachte tijd. 
Om als massage te worden toegepast, is lichaamsverzorging een bevoorrecht moment in de schoonheidsroutine van een man. Gevolgd door de deodorant stap zonder aluminiumzouten, niets zoals het voor een echt wow effect. 

Denk aan onze collectie geschenkdozen gevuld met L'OCCITANE-herenhuidverzorgingsproducten. 
 

Het universum van L'OCCITANE parfums voor mannen: 

Een van de verleidingswapens van de mannen is zonder twijfel mannenparfum. Intens, krachtig, fris, kruidig, met zijn brede waaier aan geurige eaux parfums, begeleidt L'OCCITANE de man van vandaag in zijn parfumaankopen.  
Ontdek snel de hele wereld van het mannenparfum.