LICHAAM

Onze lichaamsverzorgingen reinigen en voeden de huid op een zachte manier en laten een heerlijk parfum na. Energiek of relaxed, ontdek onze shower gels, hydraterende producten, body scrubs en nog veel meer - elk product is geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten en op de Provencaalse traditie.

Onze nieuwe lichaamsverzorgingsproducten om te ontspannen

Bekijk al onze nieuwe producten

Ontdek onze nieuwe producten om je winter op te vrolijken!

Klassieke Shea

Vind je geliefde Shea in deze nieuwe glinsterende verpakking!

Ik bekijk

Shea Bergamot

Ontdek de rustgevende geur van Bergamot samen met onze sheaboter

Ik ontdek

Verbena Mandarijn

Laat je verrassen door de ontmoeting tussen Verbena en Mandarijn

Ik laat me verrassen

Een heerlijk verlangen?

Rose Calisson

L'OCCITANE herleeft de traditionele calisson door deze te combineren met Rose in een geurige traktatie met een bloemen- en poedervormige geur.

ROSE CALISSON
Bekijk al onze nieuwe producten

Waarom ontspannen we ons niet gewoon?

Onze badproducten maken van je bad een geurige ontsnapping! Genoeg om een leuke avond door te brengen!

Badschuim
Ik ontdek

Onze lichaamsverzorgingssets

Bekijk al onze giftsets

Je favoriete lichaamsproducten

 

Hydraterende lichaamsverzorgingsproducten:

om je huid jong en zacht te houden, is het belangrijk om het hele jaar door je lichaam te hydrateren met een crème of een olie. L'OCCITANE onthult je zijn selectie natuurlijke producten voor verzorging van het lichaam, het gezicht en de handen. Onze hydraterende verzorgingsformules voor het lichaam geven je het comfortabele gevoel van een zachte, gevoede en gladde huid.
Heb je een droge huid en wil je de winter met een gerust hart tegemoet kunnen zien? De hydraterende verzorgingsproducten op basis van shea butter zullen je huid voeden. Shea butter is het ideale schoonheidsingrediënt voor de zeer droge huid, het beschermt en voedt je lichaam intens en maakt je handen zacht.
Is je huid vet? Geef dan de voorkeur aan lichtere, frisse hydraterende producten als lichaamsmelk op basis van amandel, verbena of roos, voor de gevoelige huid.

 

Ontspannen met onze doucheoliën en douchegels:

van een massage tot hydratatie van het lichaam: L'OCCITANE onthult zijn assortiment oliën voor het lichaam. Bereid je voor op een zacht lichaam en een ontspannen, weldadig gevoel
Voor een stevige, gladde huid laat je je verleiden door de zoete geur van Almond Versoepelende Olie. Voor een zachte, gehydrateerde huid gebruik je Almond Doucheolie. En je huid intens voeden doe je met de Shea Fabulous Oil. Voor een moment van ontspanning kun je je laten verleiden door ons Ontspannende cocktail van essentiële oliën.

 

Verstevigen, met onze afslankende verzorgingen:

zin om die sinaasappelhuid kwijt te raken? Ontdek onze collectie afslankende verzorgingsproducten en volg onze tips om de hardnekkige zones te verstevigen en je silhouet te verfijnen.
Begin je afslankende verzorging met een scrub met de Almond Scrubdouche en masseer je lichaam zacht. Ga verder met de Almond Doucheolie, die je lichaam mild zal reinigen en hydrateren. Deze olie is trouwens ook geschikt voor het epileren van je benen onder de douche. Hydrateer en verkwik je huid uiteindelijk met behulp van de romige textuur van Almond Melkconcentraat.


En voor nog meer hydratatie en comfort bekijk je snel onze gezichtsverzorgingsproducten!