LICHAAM

Onze lichaamsverzorgingen reinigen en voeden de huid op een zachte manier en laten een heerlijk parfum na. Energiek of relaxed, ontdek onze shower gels, hydraterende producten, body scrubs en nog veel meer - elk product is geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten en op de Provencaalse traditie.

Onze selectie giftsets voor jou of om te schenken!

Verwen je mama!

Onze kleine prijzen

Voor de fiere, trendy of georganiseerde moeders, ontdek al onze selectie van kleine prijzen giftset die zeker succes zullen hebben!

Ik ontdek

Onze giftsets met lichaamsverzorging

Geniet van onze beste lichaamsverzorgingssets, speciaal ontworpen voor het verwennen van jouw mama!

Ik ontdek

Ontdek onze nieuwe collectie Osmanthus!

Het fleurige tasje uit papier bevat de nieuwste toevoegingen aan onze nieuwe Osmanthus-reeks:
Een frisgroen, fluweelzacht abrikooseffect met romige houtachtige noten. Ideaal voor het lenteseizoen!

  • Limited Edition

20,00 €

Waarde 26,50 € uitverkocht

Onze producten met een bloemengeur!

Cultiveren is een zesde zintuig voor onze producenten

Jean-Pierre
Almond Producent

Een paar stukken hout en wat wortels in de grond geplant... Drie jaar later bloeien de eerste bloemen en verschijnen er een dozijn kleine amandelen. Dit is wanneer je je het meest trots voelt....

Meer weten over Jean-Pierre

Philippe & Magalie
Verbena Producenten

Biodiversiteit is de basis van alles. Het is de oorsprong van al het leven. Het is wat planten zal laten groeien. Het is de bron van de natuur.

Meer weten over Philippe & Magalie

Jérôme
Lavender Producent

Het is van essentieel belang onze wortels niet te vergeten, onze oorsprong en onze voorouderlijke werkmethoden te respecteren en tegelijk nieuwe technologieën te integreren.

Meer weten over onze producenten

Onze favorieten voor het lichaam

 

Hydraterende lichaamsverzorgingsproducten:

om je huid jong en zacht te houden, is het belangrijk om het hele jaar door je lichaam te hydrateren met een crème of een olie. L'OCCITANE onthult je zijn selectie natuurlijke producten voor verzorging van het lichaam, het gezicht en de handen. Onze hydraterende verzorgingsformules voor het lichaam geven je het comfortabele gevoel van een zachte, gevoede en gladde huid.
Heb je een droge huid en wil je de winter met een gerust hart tegemoet kunnen zien? De hydraterende verzorgingsproducten op basis van shea butter zullen je huid voeden. Shea butter is het ideale schoonheidsingrediënt voor de zeer droge huid, het beschermt en voedt je lichaam intens en maakt je handen zacht.
Is je huid vet? Geef dan de voorkeur aan lichtere, frisse hydraterende producten als lichaamsmelk op basis van amandel, verbena of roos, voor de gevoelige huid.

 

Ontspannen met onze doucheoliën en douchegels:

van een massage tot hydratatie van het lichaam: L'OCCITANE onthult zijn assortiment oliën voor het lichaam. Bereid je voor op een zacht lichaam en een ontspannen, weldadig gevoel
Voor een stevige, gladde huid laat je je verleiden door de zoete geur van Almond Versoepelende Olie. Voor een zachte, gehydrateerde huid gebruik je Almond Doucheolie. En je huid intens voeden doe je met de Shea Fabulous Oil. Voor een moment van ontspanning kun je je laten verleiden door ons Ontspannende cocktail van essentiële oliën.

 

Verstevigen, met onze afslankende verzorgingen:

zin om die sinaasappelhuid kwijt te raken? Ontdek onze collectie afslankende verzorgingsproducten en volg onze tips om de hardnekkige zones te verstevigen en je silhouet te verfijnen.
Begin je afslankende verzorging met een scrub met de Almond Scrubdouche en masseer je lichaam zacht. Ga verder met de Almond Doucheolie, die je lichaam mild zal reinigen en hydrateren. Deze olie is trouwens ook geschikt voor het epileren van je benen onder de douche. Hydrateer en verkwik je huid uiteindelijk met behulp van de romige textuur van Almond Melkconcentraat.


En voor nog meer hydratatie en comfort bekijk je snel onze gezichtsverzorgingsproducten!