Lavender Eco-Refill Bath Foam 500 ml

Een lavendel eco-refill voor in bad, die milieuvriendelijk, budgetvriendelijk en ontspanned is.

Kies uw product

Aantal

€ 18,00
(€ 36 / l)
 • Referentie: 15RB500L17

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Lavender Eco-Refill Bath Foam 500 ml

OMSCHRIJVING

De eco-refill is goed voor uw budget en een milieuvriendelijk alternatief. Ontdek hier uw Lavender Foaming Bath navulling.

Deze romige badschuim met een betoverende lavendelgeur laat u ontsnappen naar een moment van zachtheid en ontspanning in de Provence. Ze maakt de huid soepel en laat een subtiele lavendelgeur achter. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan uw stromend water en laat schuimen.

De lavendel is een ware symbool van de Provence. Het aromatisch parfum van deze iconische bloem werkt ontspannend en zorgt voor een moment van welzijn. Deze badschuim bevat essentiële lavendelolie van de Provence van de Haute-Provence (BOB*). Dit label wordt verleend door een expertenjury aan essentiële lavendeloliën, die gedistilleerd worden op een traditionele manier en die op 800 meter hoogte groeien. Deze kwetsbare bloem, waarvan het behoud actief wordt ondersteund door L'Occitane, vertelt het verhaal van deze symbolische Provençaalse landschappen.

De lavendel, ook wel "het Blauwe Goud" genoemd, verpreidt de authentieke en aromatische geur van gedroogde bladen in de zon tijdens warme zomerdagen, in uw badkamer.


*Beschermde Oorsprongbenaming

RAADGEVINGEN

Giet de inhoud van de Eco-Refill in uw Lavender Bath Foam fles.

1 – Vul uw bad met water en giet terwijl twee dopjes in het water.
2 – Dompel u ongeveer 10-20 minuten onder tot aan uw hals. Zorg ervoor dat het badwater noch te warm, noch te koud is. Als het te warm zou zijn, kan het duizeligheid opwekken. En als het water te koud zou zijn, zal het oncomfortabel aanvoelen en loopt u het risico ziek te worden.
3 – Ontspan u: sluit uw ogen, haal diep adem en geniet van dit relaxerend moment in uw bad.

LAVANDER

Lavendel, bijgenaamd "het blauwe goud" is de geurige ziel van de Provence, het resultaat van het respectvolle werk van de mens. L'OCCITANE gebruikt haar edelste uitdrukking in het hart van een gamma vol ontspannende deugden: de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia of de fijne lavendel, die profiteert van de Beschermde Oorsprong Benaming (B.O.B.). Het label wordt alleen toegekend aan essentiële oliën uit de Haute-Provence van de zuiverste kwaliteit, op traditionele wijze gedestilleerd uit fijne lavendel die in een zeer beperkt geografisch gebied groeit op meer dan 800m hoogte. Lavander

INGREDIËNTEN

HOOFDZAKELIJKE BESTANDELEN
Essentiële lavendelolie van de Haute-Provence A.O.P.
VOLLEDIGE LIJST VAN INGREDIËNTEN
AQUA/WATER – NATRIUM LAURETH SULFAAT - COCO-GLUCOSIDE - COCO-BETAINE - LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDEL) OLIE - NATRIUMCHLORIDE - CITROENZUUR - NATRIUMBENZOAAT – PARFUM - COUMARIN - LINALOOL – GERANIOL – LIMONENE

Reviews van klanten


U zal ook houden van


Verzorgingsroutine

 • Exclude this item
  Lavender Eco-Refill Bath Foam | Milieuvriendelijk

  Lavender Eco-Refill Bath Foam

  € 18,00
  Beoordeling 10 /10 ( 2 review)
 • Exclude this item
  Lavender Body Milk

  Lavender Body Milk

  € 24,00
  Beoordeling 8 /10 ( 1 review)
  Bekijk het product
 • Exclude this item
  Trio Geparfumeerde zakjes Lavender

  Trio Geparfumeerde zakjes Lavender

  € 22,50
  Beoordeling 8 /10 ( 1 review)
  Bekijk het product
Items geselecteerd in uw routine 0 Voeg toe aan mijn verlanglijst